Early Onset Alzheimers

  • In Default
  • August 14
  • 3 Views
  • 0 comments

Early Onset Alzheimers

Min mor er kun 56 år gammel og blev diagnosticeret med tidlig debut Alzheimers et par måneder siden. Min søster og jeg har en frygtelig tid at justere og coping. Vores mor er stadig i stand til at køre bil, butik, og gøre andre basale funktioner, men hun har kortsigtede problemer med hukommelsen. Kan du hjælpe med nogle gode råd om coping? Jeg fanger mig selv at blive vred og frustreret over hende, når hun ikke kan forstå noget, som hun engang vidste, hvordan du gør. Please hjælp.

- Leslie, Texas

Den allerførste patient beskrevet af Alois Alzheimer, efter hvem sygdommen er opkaldt, var også en kvinde i hendes halvtredserne som din mor. Naturligvis din mor er i de tidlige stadier, hovedsagelig viser kortsigtede problemer med hukommelsen. Heldigvis også, hun er i stand til at udføre mange af de instrumentale dagligdags aktiviteter såsom kørsel, shopping og andre dagligdags opgaver. Sommetider Alzheimers sygdom stabiliserer og plateauer i nogen tid, som jeg håber, kan være sandt i tilfælde af din mor. Men det kan også rykke hurtigt. Det er derfor vigtigt, at du hjælper hende deal nu med spørgsmål som evnen til at køre, som er sådan en stærk grad af uafhængighed; tabet af kørefærdigheder er meget bittert. Nogle gange er der begrænsninger, at patienten vil acceptere, f.eks, ikke kørsel i myldretiden, opholder sig væk fra hovedveje, og udfører kun de mest nødvendige aktiviteter såsom indkøb og gå til lægen.

Jeg kan forstå, hvordan du og din søster ville have svært ved at tilpasse og coping - det er en meget smerteligt betingelse at være vidne til. Dette kan føre til vrede og frustration. Jeg foreslår, at du sætter pris på det faktum - og minde dig selv ofte - at din mors adfærd ikke med vilje, men en funktion af hendes tilstand.

Byrden af ​​pleje af patienter med hukommelsesforstyrrelser kan være enorme, for der kan være problemer i dressing, fodring, og beskæftiger sig med rudimentære aspekter i dagligdagen. Din mors tilstand ikke har nået det kritiske punkt, men være forberedt. Udvikle en tidsplan, så du og dine søster deler ansvar og begynde at tænke over mulighederne for betalte plejere til at give både dig og din søster pusterum. Du behøver at kontrollere stress i dit eget liv. For at gøre dette, kan du nå ud til en omsorgsperson støttegruppe i dit område. Disse grupper kan være uvurderlige ressourcer til tips om omsorg for en person med demens, strategier til at klare, og kan også give direkte følelsesmæssig støtte for dig. Prøv ikke at gå enegang.

Få flere i Everyday Health Alzheimers sygdom Center.

Posts Carousel