E & Vitamin Urin Lugt


 • E & Vitamin Urin Lugt  En E-vitamin-mangel kan forårsage nyreproblemer påvirker urin lugt. Photo Credit Jupiterimages / liquidlibrary / Getty Images
 • Vitamin E er et fedtopløseligt vitamin, som er naturligt til stede i mange fødevarer. Vitamin E er en antioxidant, der kan hjælpe med at forhindre hjertesygdomme, cancer, Alzheimers sygdom og komplikationer fra diabetes. Vitamin hjælper også fremme øjet sundhed og er vigtig for dannelsen af ​​røde blodlegemer. Vitamin E er typisk ikke forbundet med urin, selvom visse levnedsmidler, der indeholder E-vitamin og medicinske tilstande associeret med en kronisk mangel kan påvirke urin lugt.

  Daglige indtagelse

  Den anbefalede daglige tilførsel af E-vitamin for mænd og kvinder 14 og ældre er 15 mg - 22,4 IU - ifølge kontoret for kosttilskud. Hvedekim er den rigeste kilde til vitamin E, selv om det også er rigeligt i lever, æg, solsikkefrø, hasselnødder og valnødder, spinat, grønkål, asparges, søde kartofler og avocado. Der har ikke været tegn på negative effekter fra kilder i kosten, men for meget E-vitamin gennem kosttilskud kan forårsage blødning og blødningsforstyrrelser. Altid tale med din læge, før du tager et supplement.


  Urin lugt

  Duften af ​​din urin afhænger af dens koncentration og de fødevarer og medicin, du indtager. For eksempel kan urin, der ikke fortyndes, men meget koncentreret har en stærk ammoniak lugt. Derudover en fødevarer som asparges - som er en kilde til vitamin E - kan påvirke urin lugt. Medicinske tilstande, der kan påvirke lugten af ​​urin omfatter komplikationer fra diabetes eller en nyre sygdom eller infektion, som er forhold, der kan blive påvirket af kronisk lave niveauer af vitamin E.


  Nyre Problemer

  En mangel på E-vitamin er sjældne, men kan forekomme i mennesker med fedt-malabsorption spørgsmål. Hvis du har en kronisk mangel, kan det bidrage til nyreproblemer, ifølge University of Maryland Medical Center. Et problem med nyrerne kan forårsage urin lugt, der er fejl eller unormal.


  Sukkersyge

  Diabetikere har ofte lavt antioxidant niveauer, hvilket kan forklare den øgede risiko for helbredsproblemer. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan E-vitamin tilskud beskytte diabetikere fra nyreskader, som kan bidrage til en unormal urin lugt. Yderligere forskning er nødvendig for at afgøre, om E-vitamin virkelig hjælper folk med diabetes.


  Se din læge

  Hvis du er bekymret for lugten af ​​din urin, se din læge. En dårlig lugt kan være forårsaget af en række sundhedsmæssige betingelser, herunder en urinvejsinfektion. Din læge kan fortælle dig, om lugten af ​​din urin på nogen måde er forbundet med vitamin E.

 • Tags:

Posts Carousel