E-vitamin kan hjælpe Early Alzheimers sygdom

  • In Default
  • February 16
  • 3 Views
  • 0 comments

E-vitamin kan hjælpe Early Alzheimers sygdom

Forskning viser E-vitamin kan gavne patienter med tidlig og fremskreden Alzheimers sygdom.

Tirsdag, 22 april, 2014

Der er ingen kur mod Alzheimers sygdom, men det er muligt at bremse udviklingen af ​​sygdommen. Jo tidligere indgreb begynder, jo bedre resultater.

Vitamin E er kendt for at være effektive til behandling af fremskreden Alzheimers sygdom, men nyere forskning offentliggjort i Journal of American Medical Association viser det hjælper også i de tidlige stadier af sygdommen.

Maurice Dysken, MD, på Minneapolis VA Health Care System studeret mere end 600 patienter med mild til moderat Alzheimers sygdom på VA centre rundt om i landet.

Han delte patienterne i tre grupper. Én gruppe fik memantin, en standard behandling for Alzheimers sygdom. En anden gruppe fik E-vitamin alene. En tredje gruppe fik både vitamin E og memantin. Alle tre grupper blev sammenlignet med patienter, der fik placebo.

Gruppen får vitamin E alene gjorde betydeligt bedre end de to andre grupper sammenlignet med placebo.

Alle tre grupper faldt kognitivt, men gruppen, der modtog E-vitamin alene faldt mindst. Der modtager memantin behov yderligere 5 timers daglig omsorgsgivende i slutningen af ​​omkring to år. Der modtager E-vitamin kræves kun yderligere 3 timers caregiving.

"For folk, der er i den tidlige fase af Alzheimers sygdom, tror jeg enhver forsinkelse i hastigheden af ​​progression er meningsfuld og vigtig," Dr. Dysken sagde.

Posts Carousel