Drowning Dødsfald Down Samlet, men stadig en Problem: Anmeld

  • In Default
  • November 25
  • 4 Views
  • 0 comments

Drowning Dødsfald Down Samlet, men stadig en Problem: Anmeld

Af Kathleen Doheny
HealthDay Reporter

Tirsdag, April, 15, 2014 (healthday News) - Lige i tide til sommer svømning og sejlsport sæson kommer en grum regeringsrapport: Drowning dødsfald er stadig et problem i USA, selv om de samlede dødsfald som følge af drukning er nede.

"Dødeligheden overordnede er faldet 9 procent, men for dem i alderen 45-84, steg 9,7 procent," siger rapporten forfatter Dr. Jiaquan Xu, en epidemiolog ved US National Center for Health Statistics (NCHS) ved det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse.

Størst risiko for drukning er stadig børn under 5 år og voksne i alderen 85 og ældre, siger Xu.

I undersøgelsen, forskerne så på årene 1999 gennem 2010. I alt mere end 46.000 mennesker døde af utilsigtet drukning i løbet af denne tid, herunder sejlsport ulykker.

Xu beregnet også drukne dødsrater for hver 100.000 personer ved aldersgrupper for 12-årige periode, at finde den største stigning i satserne blandt aldersgruppen 45 til 84. De, alderen 5-19 var mindst tilbøjelige til at drukne, Xu mistanke, fordi de sandsynligvis allerede lært at svømme.

Xu sagde den høje risiko blandt dem i alderen 4 og yngre skyldes sandsynligvis manglende svømning evne eller manglende tilsyn af babysittere og forældre.

Forskerne fandt nogle overraskelser, når de så på, hvordan drukning risiko varierer dag for dag i ugen. De mistænkte weekenden ville være en højere risiko end hverdage, dels på grund af børnene bliver ud af skolen med mere fritid, men ikke var forventet niveau øget risiko. "Det var en overraskelse for mig, at det var 48 procent højere i weekenden," Xu sagde.

Placeringer af drukning afveg efter køn, Xu team fandt også. Placeringen af ​​piger og kvinders drukneulykker var nogenlunde lige fordelt badekarret, swimmingpool, naturligt vand og uspecificerede lokaliteter.

Drenge og mænd var mest tilbøjelige til at drukne i et naturligt vand indstilling, med mere end halvdelen af ​​de dødsfald forekommer der, rapporten fundet. Næste sandsynligvis var uspecificerede steder, så swimmingpools og endelig badekar.

Placeringer af drukning varierede også efter alder, viste resultaterne. Drukning skete oftest i et badekar for dem under alder 1 og alder 85 og derover. Swimmingpoolen var det mest sandsynlige sted for død for børn i alderen 1 til 4. De alderen 5-84 var mest tilbøjelige til at drukne i naturlige vand-indstillinger.

Rapporten blev offentliggjort i CDC fra april udgave af NCHS data Brief.

"Rapporten CDC fremhæver behovet for kvalificeret tilsyn i alle akvatiske indstillinger, især naturligt vand," siger Tom Gill, en talsmand for den amerikanske Lifesaving Association. Rapporten minder folk til at opsøge vandområder bevogtet af certificerede livreddere, sagde han.

Svømning i nærheden af ​​en livredder reducerer risikoen for at drukne, siger B. Chris Brewster, formand for den amerikanske Lifesaving Association (USLA). "USLA statistik konsekvent angivet, at chancen for at drukne død på en strand beskyttet af livreddere er en i 18 millioner strand besøg," sagde han.

Xu tilføjede, at forældre og pårørende bør "holde øje med børnene," uanset om indendørs eller udendørs, og i nærheden af ​​vandløb.

Gill aftalt. "Forældre skal opretholde konstant tilsyn med børn i akvatiske indstillinger," sagde han. Forældre, der ikke kvalificeret til at beskytte deres børn eller sig selv skal være sikker på kun at svømme, når kvalificerede livreddere til stede, tilføjede Gill.

Den amerikanske Røde Kors har yderligere tips til sikker svømning:

  • Bær en US Coast Guard-godkendt redningsvest, hvis du er uerfaren som en svømmer, men ikke stole på de jakker alene.
  • Tilmeld dig i lære-til-svømme kurser.
  • Sikre et hjem pulje med passende barrierer.
  • Hvis et barn dukker op mangler, tjek vandkilder først, da sekunder tæller.
  • Overveje hjem pool sikkerhed og vand sikkerhed klasser.

Flere oplysninger

At finde flere gode råd om sikkerhed, besøge USA Lifesaving Association.

Posts Carousel