Doryx Acne Effektivitet

 • In Default
 • November 5
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Doryx Acne Effektivitet  Doryx Acne Effektivitet Kreditering Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • Doryx er varemærket på en time-frigivet tetracyklin antibiotikum kaldet doxycyklin, ordineret til behandling af acne. Time-release handling betyder Doryx er mindre tilbøjelige til at forårsage visse bivirkninger forbundet med den billigere generisk version af doxycyclin. Læger ordinere Doryx grund af dens effektivitet i behandling af svær acne og acne, der ikke har reageret på lokal behandling.

  Funktion

  Doryx reducerer bakteriekolonier, der forårsager acne og har anti-inflammatoriske egenskaber også. Doxycyclin viser "meget god" effekt i acne reduktion, som bemærket af en gennemgang af antibiotiske acne behandlinger offentliggjort i November-December 2004 udgave af European Journal of Dermatology.


  Kombinationsbehandling

  Læger normalt ordinere Doryx som en kombinationsbehandling med en aktuel retinoid medicin, en type af vitamin A, der reducerer acne. Kombinere tetracyclin med en aktuel retinoid er signifikant mere effektivt og arbejder hurtigere end ved brug af antibiotika alene, ifølge European Journal of Dermatology undersøgelse. Efter indledende behandling, vedligeholdelsesbehandling også er betydeligt bedre, når man kombinerer doxycyclin med en retinoid, ifølge en undersøgelse offentliggjort i udstedelse af Archives of Dermatology i maj 2006.


  Tidsramme

  Patienten begynder typisk med en indledende Doryx dosis på 200 mg den første dag, som forklaret af Physicians 'Desktop reference, taget i to separate doser. Doseringen bliver da 100 mg én gang per dag for resten af ​​behandlingen. Enkeltpersoner normalt skal tage Doryx i mindst to uger før gavnlige resultater forekomme. Medicinen er ikke effektivt for alle.


  Doryx Fordele

  Tid-frigivet Doryx har fordele i forhold til generisk form af doxycyclin. Patienter er mindre tilbøjelige til uheld glemmer en dosis, da de kun tage Doryx gang om dagen. Tiden frigivelse handling standser også tabletterne fra at arbejde, indtil de når tyndtarmen, reducere eller forebygge maveproblemer, der kan forekomme med doxycyclin.


  Overvejelser

  Jerntilskud og mælk kan reducere effektiviteten af ​​Doryx. Derudover kan Doryx mindske effektiviteten af ​​andre lægemidler, herunder syreneutraliserende midler, p-piller og antikoagulantia, samt vitamintilskud. Doryx forårsager også følsomhed over for ultraviolet lys. Ligesom andre antibiotika, Doryx dræber venlige tarmbakterier, hvilket kan føre til alvorlig colitis.

 • Tags:

Posts Carousel