Diabetikere og Half-and-Half

 • In Default
 • January 10
 • 0 Views
 • 0 comments

 • Diabetikere og Half-and-Half
  Skummetmælk er et bedre valg end halv-og halvt. Photo Credit Purestock / Purestock / Getty Images
 • Selvom halv-og halvt er ikke den sundeste mejeri mulighed, er det ikke nødvendigt for diabetikere at undgå denne fødevarer helt, især fordi det normalt kun bruges i små mængder. Så længe de holder sig inden for deres anbefalede samlede kulhydrat og fedt indtag for dagen, halv-og halvt er fint for de fleste diabetikere at forbruge.

  Kulhydratindhold

  Diabetikere bør spise en konsistent mængde af kulhydrater fordelt over dagen for at hjælpe med at styre deres blodsukker. Hver kulhydrat tjener til en diabetiker er 15 gram, og diabetikere typisk brug for 1-2 portioner per snack og 3-5 portioner per måltid. En 2-spiseskefuld servering af almindelig halv-og-halv har lidt over 1 gram kulhydrater, mens den samme mængde fedtfri halv-og halvt har dobbelt så kulhydrater på 2,5 gram. Enten type skal være relativt let at passe ind i et måltid eller snack.


  Fedtindhold

  Diabetikere også nødt til at være særlig opmærksom på mængden af ​​fedt de spiser, fordi de har en øget risiko for hjertesygdom. American Diabetes Association anbefaler diabetikere får ikke mere end 10 procent af deres kalorier fra mættet fedt, den type mest tilbøjelige til at bidrage til hjertesygdomme. Det betyder omkring 20 gram om dagen, hvis du følger en 2.000-kalorie diæt. En servering af regelmæssig halv-og halvt har omkring 4 gram fedt, herunder lige over 2 gram mættet fedt. Vælg fedtfri halv-og halvt, og du vil kun blive forbrugende spormængder af mættet fedt. Hvis du følger en fedtfattig kost og kun bruge én servering af halv-og-halv, kan du være i stand til at bruge almindelig halv-og halvt, mens du stadig opholder sig inden det anbefalede fedtindtag; ellers kan du bruge fedtfri version. Undgå de aromatiseret versioner, da disse har tendens til at være højere i sukker og kulhydrater.


  Glykæmisk indeks

  Det glykæmiske indeks vurderer effekten af ​​kulhydrat-holdige fødevarer på dit blodsukker. Fødevarer med et lavt GI vil ikke have en stor effekt, men dem med en høj GI kan forårsage pigge i dit blodsukker, især hvis du spiser flere portioner. Mejeriprodukter generelt en tendens til at falde ind under lave kategori med snesevis af mindre end 55. Dette skyldes både protein og fedt til at begrænse effekten af ​​disse fødevarer på blodsukkeret og sænke deres GI. Fedtfri halv-og halvdelen vil have en højere GI end almindelig, fordi det har et højere indhold af kulhydrater og et lavere fedtindhold.


  Bedre alternativer

  American Diabetes Association anbefaler diabetikere får de fleste af deres mejeri fra fedtfattig eller fedtfri mælk, nonfat lys yoghurt og almindelig nonfat yoghurt. Valg mælk i stedet for fløde eller halv-og-halv vil hjælpe dig med at holde din fedt forbrug ned og hjælpe dig med at spare kalorier. For eksempel en 2-spiseskefuld servering af kaffefløde har 59 kalorier og 6 gram fedt, herunder 4 gram mættet fedt. Skift til sødmælk, og du vil kun blive forbrugende 19 kalorier og 1 gram fedt. Nonfat mælk er den bedste løsning, med kun 11 kalorier og 1,5 gram kulhydrater pr 2-spsk servering. Begge typer af mælk har lav GI scores. Sødmælk har en GI på 41 og skummetmælk har et GI på 32.

 • Tags:

Posts Carousel