Diabetes Forebyggelse: Start Small, siger eksperterne

 • In Default
 • March 23
 • 3 Views
 • 0 comments

Diabetes Forebyggelse: Start Small, siger eksperterne

Af Margaret Steele
HealthDay Reporter

Torsdag november 15 (healthday News) - Diabetes frarøver folk af deres liv - deres vision, deres mobilitet, selv deres lemmer - hvis det ikke er kontrolleret, men den virkelige tragedie i denne moderne svøbe, er, at dens mest almindelige form, type 2, er i vid udstrækning forebygges.

Type 2-diabetes, typisk forårsaget af dårlig kost og en stillesiddende livsstil, fører ofte til blindhed, hjerte og nyresygdom, nerveskader, og endda amputationer.

Tidligere kendt som voksen-debut diabetes, fordi det sjældent blev set hos unge mennesker, type 2-diabetes deaktiverer nu amerikanerne i alle aldre i alle 50 stater, viser nye tal fra det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse. Atten stater oplevede deres satser for diabetes tilfælde dobbelt mellem 1995 og 2010, mens 42 stater så, at satsen hoppe med 50 procent, agenturet rapport fundet.

Personer med diabetes kan ikke rigtigt konvertere den mad, de spiser til energi. Resultatet er, at skadelige niveauer af glukose opbygge i blodet, i stedet for giver næring til resten af ​​kroppen.

En sund livsstil kan hjælpe med at holde blodsukkeret normalt. Det betyder at have blodtryk og kolesteroltal kontrolleret, forbliver fysisk aktiv, spise en velafbalanceret kost og ikke at ryge.

"Keep unge aktivt og spise sunde fødevarer," siger Nancy Copperman, direktør for folkesundheden initiativer i Office of Community Health på North Shore-lij Health System i Great Neck, NY "Forebyggelse af pædiatriske fedme er den mest effektive måde at vende af den voksne diabetes epidemi. "

Skal du eftersyn din husstand og livsstil natten? Ikke nødvendigvis. "Små skridt kan blive til store fremskridt i at forebygge diabetes," Copperman sagde.

Har du ikke tid til at træne i et træningscenter? Copperman foreslår at indarbejde tre 10-minutters aktivitet pauser i din daglige tidsplaner ved at tage trappen, komme ud af bussen et stop tidligere end din sædvanlige stop og parkering i den fjerneste ende af indkøbscenter.

"En aktiv livsstil kan forebygge diabetes," sagde hun.

Simple kostændringer, såsom at tilføje frugt og grøntsager til måltider og snacks, reducere portionsstørrelser ved at bruge mindre plader og briller, opdele dit måltid ordre på restauranter, og erstatte sødet drikkevarer med vand eller aromatiseret seltzers kan reducere din risiko for at udvikle diabetes, hun tilsat.

Mange mennesker er ikke klar, de har diabetes, indtil symptomer som sløret syn eller hjerteproblemer opstår, så det er vigtigt at finde ud af om du er i risiko for diabetes.

Ifølge det amerikanske National Institutes of Health, der har størst risiko er 45 år eller ældre, er overvægtige eller fede, har en forælder eller søskende med diabetes, og føre en stillesiddende livsstil, hvilket betyder at de er moderat aktive færre end tre gange om ugen. Kvinder, der havde diabetes, mens gravid (svangerskabsdiabetes) er også større risiko, som er sorte, Hispanics og indfødte amerikanere.

Men små skridt kan forbedre dine odds. Dr. Ronald Tamler, klinisk direktør for Mount Sinai Diabetes Center i New York, sagde forskning har vist, at mennesker med høj risiko kan forhindre eller forsinke indtræden af ​​type 2-diabetes ved at tabe 7 procent af deres vægt, hvis de er overvægtige - om 15 pounds for en person der vejer 200 pounds.

NIH siger de to centrale faktorer for diabetes forebyggelse bliver mindst 30 minutter af moderat intensitet fysisk aktivitet, såsom at gå hurtigt eller cykling, fem dage om ugen, og spise en række fødevarer, der er lavt indhold af fedt og reducere antallet af kalorier du spiser hver dag.

Hvis du har brug for at tabe sig, det hjælper at sætte beskedne mål og kortlægge dine fremskridt. Skriv ned, hvad du spiser og drikker, og dokumentere dit vægttab. Du bliver nødt til at tage i færre kalorier, end du forbrænder hver dag. Også spise mindre portioner af højt fedtindhold og højt kalorieindhold fødevarer, end du i øjeblikket spiser.

Find ud af, hvor mange kalorier du bør indtage dagligt. Nogen vejer 175-215 pounds, der ønsker at miste en eller to pounds en uge bør spise højst 1.500 kalorier og 42 gram fedt om dagen, ifølge NIH.

Cutting kalorier kan være nemmere end du tror. NIH tilbyder nogle enkle forslag:

 • Stedfortræder grøntsager, frugter, bønner og fuldkorn for salt, fedtholdige og sukkerholdige fødevarer.
 • Tilføje smag til fødevarer med urter, krydderier og fedtfattige krydderier.
 • Skær ned på tilsættes olier og fede spreads.
 • Bage, grill eller damp kød og fisk i stedet for stegning dem.
 • Serveres flere hele korn fødevarer hver dag.
 • Tilføj skivede bananer eller æbler til korn.
 • Serveres frugt i stedet for en høj-kalorie dessert, og hvis du ikke kan modstå en sød treat, dele det.
 • Køb og prøv en ny frugt eller grøntsager (nogensinde haft fava bønner eller papaya?).
 • Hold dig til en regelmæssig spise tidsplan, og springe sekunder.
 • Spise sammen som en familie de fleste dage.

Brug moderne bekvemmeligheder til din fordel. "Aldrig spise foran en skærm (TV, computer, iPad, telefon)," Tamler sagde. Men hvis du har en smart telefon, rådgiver han henter gratis software til at hjælpe med vægttab.

"Få en skridttæller og bruger det hver dag," tilføjede han. "Prøv at gå 10.000 skridt hver dag. Når jeg krydser Central Park fra øst til vest, der er omkring 2.000 trin. "

Flere oplysninger

Vil vide mere om forebyggelse af diabetes, kan du besøge det amerikanske National Institutes of Health.

At lære om problemets omfang, læse denne healthday historie på en rapport udgivet torsdag fra det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse, der detaljer, hvor udbredt en sygdom diabetes er blevet.

KILDE: Nancy Copperman, MS, RD, CDN, direktør, folkesundhed initiativer, Kontoret for EU Sundhed på North Shore-lij Health System, Great Neck, NY; Ronald Tamler, MD, Ph.D., klinisk direktør, Mount Sinai Diabetes Center, og lektor, medicin, division Endokrinologisk, diabetes og knoglesygdomme, Mount Sinai Medical Center, New York;

Sidst opdateret: 15 nov 2012

Posts Carousel