Diabetes Drug vil ikke hjælpe Fede Kids Keep Off Weight

  • In Default
  • October 21
  • 1 Views
  • 0 comments

Diabetes Drug vil ikke hjælpe Fede Kids Keep Off Weight
Credit: MonkeyBusiness Images | Dreamstime

Få børn, der bliver overvægtige er i stand til at tabe og holde off vægten med diæt og motion alene, hvilket nogle læger til at ordinere medicin, såsom diabetes narkotika metformin til behandling af fedme blandt børn. En ny undersøgelse tyder på, at metformin ikke kan hjælpe børn og teenagere uden diabetes tabe på lang sigt.

Undersøgelsen, der revideret oplysninger fra tidligere forskning, fandt ingen beviser, at børn og teenagere, der tog stoffet mistet mere vægt efter et år, end dem, der ikke tager stoffet.

Mens nogle unge, der tog stoffet har oplevet kortsigtede vægttab (seks måneder eller derunder), effekten var beskedent, og det er ikke klart, om en sådan begrænset vægttab faktisk ville forbedre deres sundhed, siger forskerne. [Tabe smart: 7 lidet kendte tricks, Shave pund]

I betragtning af den nuværende dokumentation, er metformin ikke vist sig at være bedre end andre vægttab behandlinger for børn, såsom kost og motion, siger forskerne.

"Desværre er dette stof ikke vil være svaret," sagde undersøgelse forsker Marian McDonagh, Oregon Health & Science University. Samlet set gør lægemidlet ikke at give nok vægttab for børn at opleve meningsfulde sundhedsmæssige fordele på lang sigt, sagde McDonagh.

Alligevel er det muligt, at visse grupper af børn, som dem, der er meget overvægtige, kan drage fordel af at tage stoffet. En stor undersøgelse er nødvendig for at identificere disse grupper, siger forskerne.

Undersøgelsen analyserede oplysninger fra 14 tidligere undersøgelser (otte i USA og andre i Canada, Australien, Mexico, Europa, Iran og Tyrkiet), som omfattede i alt 946 børn i alderen 10 til 16, der ikke har diabetes. Børnenes body mass indeks (BMIs) varierede fra 26 til 41. I de fleste undersøgelser, børn der tog metformin også engageret i livsstilsændringer formål at hjælpe dem med at tabe.

I gennemsnit børn, som tog metformin i seks måneder opnåede en 3,6 procent større reduktion i deres BMI sammenlignet med dem, der praktiseres livsstilsændringer alene.

Men studier i voksne tyder på, at, for at en vægttab behandling for at føre til meningsfulde forbedringer i sundheden nede ad vejen, er det nødvendigt at reducere BMI med 5 til 10 procent, siger McDonagh.

Børn i undersøgelserne, der tog metformin i et år så om det samme fald i BMI som dem, der praktiseres livsstilsændringer alene. Og efter et år, begyndte begge grupper til at glide tilbage til deres oprindelige vægt.

Forskerne vil gerne se flere undersøgelser af vægttab behandlinger, der involverer et barns hele familien. Det er muligt, at familie-baserede interventioner kan hjælpe børn miste mere vægt - uanset om de tager et lægemiddel eller ej - end interventioner, der ikke anser barnets familie, sagde McDonagh.

Metformin er godkendt af Food and Drug Administration til behandling af børn og voksne med type 2-diabetes.

Den nye undersøgelse blev i dag (december 16) offentliggjort i tidsskriftet JAMA Pediatrics.

Posts Carousel