Diabetes Alvorligt Ups Disability Risk, Undersøgelse Finder


Diabetes Alvorligt Ups Disability Risk, Undersøgelse Finder

Tirsdag, 23 Juli, 2013 - Diabetes kan forårsage et væld af komplikationer, fra hjerte og nyresygdom til blindhed og neuropati, og ifølge en ny undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet Lancet Diabetes & endokrinologi, ældre diabetikere er op til 80 procent mere tilbøjelige til at udvikle et fysisk handicap end ikke-diabetikere. Med diabetes, der forventes at fortsætte skyrocketing, siger nogle eksperter det amerikanske sundhedssystem kan ikke være i stand til at modstå presset.

Forskere fra Baker IDI Heart og Diabetes Institute i Melbourne, Australien analyseret 26 undersøgelser og fandt, at diabetikere med enten type 1 eller type 2, der var 65 og ældre var mellem 50 og 80 procent højere risiko for at udvikle et fysisk handicap, der forlod dem med nedsat mobilitet eller ude af stand til at fuldføre de daglige opgaver, såsom badning, spisning eller ved hjælp af telefonen.

Den nøjagtige mekanisme, hvorfor diabetikere har en øget risiko for handicap er uklar, forskerne sagde, men det er sandsynligt, at betændelse har skylden.

"Det er muligt, at den høje blodsukker koncentrationer, som personer med diabetes kan føre til kronisk muskel inflammation, i sidste ende resulterer i fysisk handicap, og nogle undersøgelser har vist, at diabetes er forbundet med en hurtig og forværring muskelsvind," Anna Peeters, MD, en forsker ved Baker IDI Heart og Diabetes Institute, sagde i en erklæring.

Desuden kunne andre komplikationer fra diabetes hæve din risiko for handicap så godt, sagde Scott Drab, PharmD, diabetes specialist og lektor i farmaci og sygdomsbehandling ved University of Pittsburgh School of Pharmacy.

"De fleste af de handicap stammer fra komplikationer som følge af diabetes - såsom øjenskader, nyreskader, nerveskader," Dr. Drab sagde. "Når du har nerveskader, kan du ikke klæde dig selv, og hvis du gå blinde, er du ikke kommer til at være i stand til at komme rundt på egen hånd."

I 2050 kunne 1 i 3 voksne i USA har diabetes, ifølge det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse, og denne stigning kunne føre til millioner af handicap, og tilføje op til milliarder af dollars i udgifter til sundhedspleje. Mere end 20 millioner voksne i USA, omkring 8 procent af befolkningen, har diabetes, ifølge American Diabetes Association, og diabetikere bruge mere end 245 milliarder dollars i medicinske omkostninger og nedsat produktivitet hvert år. Hvis dette antal firedobler i 2050, kunne sundhedspleje omkostninger overstiger en billion dollars hvert år.

"Som verdens befolkning bliver ældre, og diabetes bliver mere almindelige, synes det klart, at vi vil se et øget behov for handicaprelaterede sundhedsmæssige ressourcer, som sundhedssystemer verden har brug for at være forberedt på," Dr. Peeters sagde i redegørelsen .

Drab er aftalt, og sagde det store antal af patienter vil overvælde sundhedssystemet.

"Det kommer til at alvorligt påvirke sundhedsvæsenet," sagde han, "fordi du kommer til at have flere og flere patienter med diabetes og færre sundhedsydelser til at behandle dem."

Drab understregede vigtigheden af ​​at stoppe satsen for diabetes fra stigende til sine forventede antal. Ud over at forhindre folk fra at udvikle diabetes ved at tilskynde til motion og sund kost, fremme diabetikere til at kontrollere deres sygdom vil hjælpe afværge handicap, sagde han.

"Mange diabetespatienter undlader at kontrollere deres diabetes, og dermed vil udvikle komplikationer," Drab sagde. "Når de gør det, kommer de udvikler disse handicap."

"Det kommer til at være ødelæggende, hvis vi gør noget for at stoppe det," tilføjede han.

Posts Carousel