Den rigtige kost for a10-måneder gamle baby til Gain Vægt

 • In Default
 • April 22
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Den rigtige kost for a10-måneder gamle baby til Gain Vægt  Små babyer har brug for en flydende kost. Photo Credit Aaron Lindberg / Digital Vision / Getty Images
 • Få ting er så sørgeligt som at bekymre sig om dit barns helbred. Hvis du er bekymret for, at din 10-måneder gamle ikke vinder nok vægt, kan det være tid til at undersøge sin kost. Babyer gå igennem så mange overgange i løbet af deres første leveår, og det kan være svært for forældre at følge med disse ændringer. Efterhånden som din baby vokser, har brug for hans kalorie ikke blot øge, men også ændre sig dramatisk i forhold til, hvilke typer af fødevarer, han skal spise.

  Typer fødevarer  Den rigtige kost for a10-måneder gamle baby til Gain Vægt  Ældre babyer gøre overgangen til fast føde i løbet af anden halvdel af deres første år. Photo Credit tvillinger spise billede ved jedphoto fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>

  For de første fire til seks måneder, din babys eneste kilde til kalorier og næringsstoffer var modermælk eller modermælkserstatning. Et sted mellem fire til seks måneder fleste forældre begynde at tilføje faste stoffer til deres spædbørn kost, som regel i form af ris eller havregryn korn. Når dit barn er vant til skeen, skal du tilføje en ny pureret mad hver uge. Med den tid, dit barn er 10 måneder gammel, hun skal spise forskellige frugter og grøntsager. Yoghurt og ost kan indføres omkring dette tidspunkt så godt.


  Beløb

  De fleste voksne er vant til at spise tre store måltider hver dag, med et par mindre snacks fordelt over hele dagen. Ved 10 måneder er dit barn sandsynligvis spise tre måltider, med flasker formel eller ammende sessioner afbrudt hele dagen. Hvis dit barn ikke tager på i vægt, kan det være tid til at fodre ham oftere, at erstatte nogle flydende fodringer med fast føde. En mid-morning snack yoghurt og et par kiks, for eksempel, kan være behov for at erstatte flasken han drak på det tidspunkt.


  Food First  Den rigtige kost for a10-måneder gamle baby til Gain Vægt  Måltiderne kan være en sjov måde at være sammen med dit barn. Photo Credit funny spise baby pige billede ved Aleksey Kondratyuk fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>

  For de første seks måneder, modermælk eller modermælkserstatning, at babyer drikker er vigtigere end nogen fast føde, de kan spise. Som dit barn nærmer sig sin første fødselsdag, men betydningen af ​​fast food stiger dramatisk. Hvis dit barn ikke er ved at vinde nok vægt, fodre hende fast føde først, efterfulgt af formel eller modermælk. Babyer i denne alder kan også drikke af en Sippy kop, så overveje at tilbyde hende en drink i hendes høje stol under eller efter hendes måltid.


  Frekvens

  Babyer har brug for at spise ofte. Efterhånden som du tilføjer snacks til dit barns kost, tilbyde ham gradvist mere mad ved hver fodring session. Husk dog, at dit barns mave er omtrent på størrelse med sin knytnæve. Babyer naturligt vende sig bort, når deres maver er fulde, så forsøger at tvinge ham til at spise mere vil sandsynligvis være frustrerende for jer begge. Hyppigere måltider og snack er en mere effektiv måde at opmuntre dit barn til at spise mere.


  Medicinsk Hjælp

  Hvis du har øget frekvensen af ​​dit barns måltider og erstattet nogle af hendes flasker eller sygepleje sessioner med fast føde, og hun er stadig ikke tager på i vægt, er det tid til at høre dit barns børnelæge. Der kunne være en underliggende årsag til dit barns dårlige vægtøgning, der har noget at gøre med hendes kalorieindtag. Desuden, hvis dit barn nægter at spise i løbet af en dag eller to, kunne hun have en øre infektion eller anden sygdom uden synlige symptomer. Diskutere disse spørgsmål med din børnelæge sandsynligvis dit første skridt i at finde svar.

 • Tags:

Posts Carousel