Den Paleo Diet and Coffee

 • In Default
 • October 31
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Den Paleo Diet and Coffee  Koffeinfri kaffe er en mulighed for din Paleo kost. Photo Credit TongRo Images / TongRo Images / Getty Images
 • Den Paleo kost handler om at vælge de naturlige fødevarer, som vores forfædre udviklede spise og undgå moderne raffinerede fødevarer til at optimere dit helbred og ydeevne. Kaffe var bestemt ikke en del af vores kost i Ældste stenalder periode, men mange Paleo Dieters føle, at de har brug for deres daglige java for at holde dem i gang i den urbane jungle.

  Eating Paleo

  Paleo kost er en glutenfri, korn-fri, legume-fri, mejeri-fri og sukker-fri diæt. De fødevarer, der udgør grundlaget for Paleo kost er magert proteiner, fra fritgående æg, fritgående kylling, vildt fangede fisk og skaldyr og græs-fodret med kød, samt årstidens grøntsager og frugter og sunde fedtstoffer fra avocado, kokosolie, olivenolie og nødder og frø. Den Paleo måde at spise er høj i næringsstoffer, antioxidanter og omega-3 fedtstoffer, og samtidig være lav i kulhydrater, moderat proteinindhold og højt indhold af fedt.


  Kaffe og Paleo Diet

  Hvis du får din morgen boost med en mokka eller anden sødet kaffe toppet med flødeskum, bliver du nødt til at droppe denne vane at konvertere din kost til at Paleo. Disse typer af kaffe er sukker-lastet og også indeholder mejeri. Sort kaffe, sukker-fri og mejeri-fri, er en bedre løsning. Koffein i kaffe, kan dog hæmme et velfungerende dit immunforsvar og det er derfor, folk med autoimmune betingelser er fortalt helt at undgå kaffe og koffein på Paleo kost. Desuden, hvis du føler at du er afhængige af kaffe og har brug for mere end en kop om dagen, kan det være en god idé at nedsætte eller helt skåret ud din kaffe vane for et par uger eller måneder for at se, hvordan din krop tilpasser sig en koffein -fri liv.


  Kaffe Alternativer

  Koffeinfri kaffe kan være en mulighed, hvis du virkelig har brug for at få noget, der ligner din sædvanlige kop kaffe at komme i gang om morgenen. Du får smag uden koffein. Et skud eller to af sort espresso, en gang imellem, kan også være en god mulighed, som espresso indeholder mindre koffein end en kop filtreret kaffe. Te er også en god måde at få en lavere dosis af koffein, men alligevel har noget velsmagende at nippe i løbet af dagen.


  Øget din energi niveauer

  Dit behov for koffein kan skjule noget, der mangler i din livsstil. Hvis du følger Paleo kost og livsstil, bør din energi niveauer bedre end nogensinde, og du bør ikke føler behov for din daglige kaffe rettelse. Tag et kig på din kost og sørg for at du ikke har nogen gluten, korn, mejeri eller sukker, der kunne hindre dine fremskridt. Gå på en streng Paleo kost for et par uger og se, om din energi niveauer bedre. Bemærk, at du rent faktisk kan føle sig mere træt og træt i løbet af de første par dage som din krop vænner sig til et lavere carb indtag, men inden for et par dage, vil din energi niveauer sandsynligvis være højere end nogensinde.

 • Tags:

Posts Carousel