Den officielle størrelse af et Soccer Goal

 • In Default
 • May 21
 • 1004 Views
 • 0 comments

 • Den officielle størrelse af et Soccer Goal  En fodbold mål er 8 yards bred. Photo Credit Jupiterimages / Comstock / Getty Images
 • Afhængigt af om dit hold er på offensiv eller forsvar, kan en fodbold mål synes enorm, eller for lille til at sparke bolden forbi målmanden. I virkeligheden, den officielle størrelse af målet er det samme for gymnasiet, college og internationale konkurrencer.

  Fodbold Federations

  Den internationale fodboldforbund eller FIFA, fører tilsyn fodbold på internationalt plan. Den amerikanske Soccer Federation, der har hovedkvarter i Chicago, er medlem af FIFA. På college niveau, National Collegiate Athletic Association håndhæver reglerne for fodbold. National Federation of State High School Foreninger fører tilsyn med reglerne for fodbold på high school niveau. Alle disse organisationer har de samme specifikationer for fodbold mål.


  Officielle Specifikationer

  En fodbold mål består af to stolper forbundet med en overligger. Stolperne er 8 løsdriftsstalde eller 24 fod, fra hinanden, og den nedre kant af tværstangen er 8 fod over jorden. Målstolperne og overliggeren er lavet af træ eller metal og er kvadratisk, elliptisk eller rund. De er ikke mindre end 4 inches tyk og ikke mere end 5 inches tyk. Målstolperne og overliggeren er hvide.


  Nets

  FIFA fodbold regler tilstand, som du kan vedhæfte et net bag målet, så længe det ikke forstyrrer målmand. Et net er en del af målet i college og high school fodbold. Nettet skal være sikkert fastgjort til stolperne og ikke har nogen huller eller åbninger, der tillader bolden at undslippe. Toppen af ​​nettet bør udvide 2 fødder bagefter, og på niveau med, målet.


  Andre mål

  Mål, der anvendes til unge eller indendørs fodbold er ikke den samme størrelse som en standard fodbold mål. Ungdom fodbold mål er typisk mellem 6,5 og 7 fod høj og 16,5-21 fod bred. En officiel indendørs fodbold mål er 6 fod 6 inches høj og 12 fod bred.

 • Tags:

Posts Carousel