Den luskede Kokkens 7 tips til at få børn Eating Healthy

  • In Default
  • August 17
  • 4 Views
  • 0 comments

Den luskede Kokkens 7 tips til at få børn Eating Healthy

Som enhver forælder ved, at få børn til at spise deres frugt og grøntsager er ikke nogen nem opgave. Men Missy Chase Lapine, skaberen af Sneaky Chef serien, viser, at det ikke er umuligt. Mor til to piger, 13 og 15, har Lapine tilbragt mere end 10 år at skabe sunde måltider i køkkenet, som hele hendes familie kan nyde - og hun kan føle sig godt om at kende de får den rette ernæring. Her deler hun syv hemmeligheder til at hjælpe forældrene i deres søgen efter at få deres børn til at spise sundere.

- Gør det sjovt. Udgangspunktet for Lapine s kogebøger er at "snige" sunde frugter og grøntsager i fødevarer hendes børn allerede spiser. Men den virkelige hemmelighed er, at hun lader hendes børn ind på det, og de ser det som et spil. "En af mine foretrukne spil er at sætte en salatbar og jeg fortæller mine børn," du kalder det, jeg smider det, "siger hun. "Du kan gøre dette med en taco bar, en kartoffel bar, you name it. Det vigtige er at inkludere dem i beslutningsprocessen og ikke lyve for dem."

- Leg med farver. Lapine pureer frugt og grønt og bruger blandingerne i hendes opskrifter. For eksempel, hun gør klassisk mac og ost med en orange puré af søde kartofler og gulerødder. "Børn elsker farver," siger hun. "Lad børnene bestemme på egen hånd, hvad farve grøntsager kunne gå med hvilke fødevarer."

- Opret traditioner. Finde ud af, hvad måltid er dit barns favorit og har en nat hver uge dedikeret til at skålen. "Der er en masse af uforudsigelighed i livet, især for børn," Lapine siger, "men hvis de ved, at de får deres livret en dag om ugen, det føles godt."

- Experiment .Lapine er "lusket" brownie opskrift opfordrer til spinat, blåbær, havre og hvede kim, som mange børn - og voksne - der har smagt ikke kan registrere. Hun ville aldrig skabt denne parabol, hvis hun ikke prøve nye ting i køkkenet, og foreslår at lade børnene gøre det samme. "Giv retningslinjer for dem, selvfølgelig, men lad dem have det sjovt," siger hun.

- Bland det op. Lapine foreslår serverer morgenmad til middag som en måde at holde tingene spændende ved bordet. Hun fungerer også sine børn en løgnehistorie hun kalder "is til morgenmad", som består af græsk yoghurt og frosne frugter, som hun blander ind i en tyk smoothie ligner soft-tjene is. "Mine piger elsker det," siger hun.

- Plan forude. "Tiden er vores værste fjende, når det kommer til at spise sundt," siger Lapine. Hun foreslår strømpe dit spisekammer med sunde fødevarer og snacks og gøre brug af madrester. "Kog én gang, spise to gange," siger hun. "Kast dine rester fra middag i en termokande og sende det til skole med dine børn til frokost næste dag."

- Vær tålmodig. Det er umuligt for nogen i enhver alder at revidere deres livsstil, men små ændringer kan tilføje op. "Jeg kan ikke tvinge mine børn til at kvæle ned grøntsager," siger Lapine. "Det vigtigste for mig er at have fred ved middagsbordet."

Tilmeld dig vores live #HealthTalk Twitter chat med Kid Chef Eliana og Sneaky Chef Missy Chase Lapine på Torsdag 5 sep kl 7 EST. Vi vil diskutere flere tips til at få børnene involveret i køkkenet og med sundt måltid planlægning. Bonus: Del dine favorit børnevenlige sunde opskrifter, og de ​​kan blive præsenteret på EverydayHealth.com. Her er hvordan til at deltage.

Posts Carousel