Den ernæringsmæssige forskelle mellem Kale, Collard Greens og schweiziske Chard

 • In Default
 • July 13
 • 16 Views
 • 0 comments

 • Den ernæringsmæssige forskelle mellem Kale, Collard Greens og schweiziske Chard
  Den ernæringsmæssige forskelle mellem Kale, Collard Greens og schweiziske Chard Kreditering Jessica Isaac / Demand Media
 • Kale, Collard greens og schweiziske chard er tre sorter af madlavning greens. Curly bredbladet grønkål er ofte tilføjet til kartoffel opskrifter. Collard greens, eller collards, er populære i det sydlige køkken. Begge er medlemmer af kål familien. Swiss chard har tykke, mørke blade og en smag ligner spinat.

  Grønkål  Den ernæringsmæssige forskelle mellem Kale, Collard Greens og schweiziske Chard
  Photo Credit Jessica Isaac / Demand Media

  Selv om dens kalorie count er beskeden sammenlignet med de fleste andre fødevarer, grønkål, med 130 kalorier pr kop, har mere end dobbelt så mange kalorier af Collard greens eller schweiziske chard. En kop kogte, kogt og drænet grønkål indeholder også 1 gram fedt, 7 gram kulhydrater og 2 g hver af sukker og protein. Når de fremstilles uden tilsat salt, grønkål har kun 30 mikrogram natrium. Ounce for ounce, grønkål er en god kilde til fiber, med 1 kop tilvejebringe 3 gram eller 10 procent af den daglige værdi af kostfibre. Grønkål er også en glimrende kilde til visse vitaminer, der giver en hele 354 procent af den daglige værdi af vitamin A samt 89 procent af C-vitamin, 9 procent af calcium og 6 procent af jern.


  Collard Greens  Den ernæringsmæssige forskelle mellem Kale, Collard Greens og schweiziske Chard
  Photo Credit Jessica Isaac / Demand Media

  En kop kogt, kogte og drænede Collard greens har kun 49 kalorier og 1 gram sukker. Ligesom grønkål, Collard greens indeholder kun 1 gram fedt og 30 mikrogram natrium. Med 9 gram kulhydrater og 4 gram protein, Collard greens indeholder lidt flere af disse næringsstoffer end enten grønkål eller schweiziske chard. Af de tre typer af greens, collards tilbyder det højeste beløb af fiber, med 5 gram per kop. Denne vegetableâ € ™ s vitaminindholdet ligner andre greens, med en høj mængde af vitamin A - 308 procent af den daglige værdi - samt 58 procent af C-vitamin og 12 procent af jern. Med 27 procent af den daglige værdi af calcium, af de tre typer af greens, collards give dig mest muligt ud af denne vigtige mineral.


  Swiss Chard  Den ernæringsmæssige forskelle mellem Kale, Collard Greens og schweiziske Chard
  Photo Credit Jessica Isaac / Demand Media

  Kogt, kogt og drænet schweiziske chard indeholder kun 35 kalorier pr kop, den mindste af de tre greens. Det er også den laveste i fedt, har 0 gram. Dens 7 gram kulhydrater, 4 gram fibre, 2 gram sukker og 3 gram protein er alle ens til de beløb, der findes i både grønkål og Collard greens. Swiss chard skiller sig ud fra de to andre i sin natrium indhold, dog. Selv når de er tilberedt uden tilsat salt, schweizisk chard indeholder 313 mikrogram natrium, så vil du ønsker at undgå at tilføje ekstra salt til en skål, der indeholder denne grøntsag. Ligesom grønkål og Collard greens, schweizisk chard er en glimrende kilde til vitamin A, med 214 procent af den daglige værdi; af C-vitamin, 53 procent; og af calcium, med 10 procent. Ved 22 procent af den daglige værdi pr kop, Swiss chard er den bedste jernkilde af disse tre typer af greens.


  Ernæringsmæssige fordele  Den ernæringsmæssige forskelle mellem Kale, Collard Greens og schweiziske Chard
  Photo Credit Jessica Isaac / Demand Media

  Uanset om du tilføjer grønkål, Collard greens eller schweiziske chard til din plade, er du gør et smart valg. Hver er lav i fedt og kolesterol, men en glimrende kilde til fiber. Udover calcium, jern og vitamin A og C, disse greens også levere vitamin E, K og B6, thiamin, folat, riboflavin, magnesium, mangan og kalium.

 • Tags:

Posts Carousel