Den Ernæring og Fiber i Crowder Ærter

 • In Default
 • April 14
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Den Ernæring og Fiber i Crowder Ærter  Den Crowder ært opstod i Afrika. Photo Credit Hemera Technologies / AbleStock.com / Getty Images
 • Du måske kender det bedre som cowpea eller blackeyed ært, men Crowder ærter er en type bønne almindeligvis findes i det sydlige madlavning. Tilføjelse af Crowder ært til din kost hjælper dig øge din næringsstof indtag. Ikke kun er bønne en god kilde til fiber, men det indeholder et rigt udbud af protein, magnesium, folat og B-vitaminer.

  God kilde til kalorier

  Når det kommer til at spise sundt, du ønsker at gøre hver kalorie tæller, og det betyder at spise flere næringsrige fødevarer som den Crowder ært. Med blot 80 kalorier i en 1/2-cup kogt servering, det Crowder ærter indeholder en række vigtige næringsstoffer, du har brug for et godt helbred i et relativt lille antal kalorier. Herunder flere bønner eller andre næringsrige fødevarer i din kost er en god måde at forbedre sundheden.


  Høj i kulhydrater og Fiber

  A 1/2-cup servering af kogt Crowder ærter indeholder 17 gram kulhydrater og 4 gram fibre. Fiber er en type kulhydrat din krop ikke kan fordøje. De fleste amerikanere ikke opfylder den anbefalede daglige fiber behov for 20 til 30 gram, ifølge Harvard School of Public Health. Fiber i fødevarer som den Crowder ært hjælper med at kontrollere sult og blodsukker. At få mere fiber i din kost ikke kun hjælper dig med at administrere din vægt, men det kan også hjælpe med at nedsætte din risiko for hjertesygdomme og diabetes.


  Protein og fedt

  Som en bælgplante, at Crowder ærter er en god kilde til protein og et sundt alternativ til kød proteiner. A 1/2-cup kogte servering af Crowder ærter indeholder 2,6 gram protein og 0,3 gram fedt. Den Crowder ært imidlertid ikke indeholder alle de essentielle aminosyrer, så det er ikke en komplet proteinkilde.


  B vitaminer

  Den Crowder ært indeholder en række B-vitaminer, herunder thiamin, riboflavin, niacin og folat. B-vitaminer er en gruppe af vitaminer, der hjælper kroppen med ekstrakt energi fra den mad, du spiser. Den Crowder ært er en særlig god kilde til folat, med 104 mikrogram per 1/2-cup servering. Kvinder i den fødedygtige alder har brug for tilstrækkelige indtag af dette vitamin for at forebygge fosterskader.


  Kilde til Magnesium

  A 1/2-cup servering af den kogte Crowder ært indeholder 43 mg Mg, møde mere end 10 procent af den daglige værdi. Magnesium er et mineral, der er nødvendigt for mange funktioner, herunder regulering af blodtryk og blodsukker. Det er også nødvendigt for at gøre protein og hjælpe med velfungerende både dine nerver og muskler.

 • Tags:

Posts Carousel