Den californiske Diet

 • In Default
 • August 12
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Den californiske Diet  Den californiske Diet fokuserer på friske fødevarer, ligesom grøntsager. Photo Credit Photos.com/PhotoObjects.net/Getty Images
 • Dr. Connie Guttersen, en registreret diætist, skabte californiske Diet eller Sonoma Diet. Dr. Guttersen baseret kosten på en kystnære California måde at leve, blanding enkle og flavorful ingredienser, svarende til Middelhavet kost. Den californiske kost lover en trimmer taljen på bare 10 dage, og giver dig mulighed for at spise en række fødevarer, men i strenge portionsstørrelser. Kontakt din læge, før du starter en kost.

  Wave 1

  I den første fase af den californiske Diet, du koncentrerer dig om vægttab. Denne periode, der kaldes bølge 1, sidste 10 dage, og du fokusere på at reducere din afhængighed af sukker og hvidt mel. Din morgenmad skal indeholde 25 procent korn og 75 procent protein, eller korn og mælk i lige store portioner. Din Morgenmad plade bør være 18 inches i diameter. Din frokost bør være 60 procent grøntsager med 40 procent protein. Middag består af 20 procent korn, 30 procent protein og 50 procent grøntsager. Frokost og middag plader bør være 23 inches i diameter.


  Bølge 2

  I denne fase fokuserer du på at bevare dit vægttab. Bølge 2 kan vare et par uger til et par måneder, indtil du når dit mål vægt. Du fortsætter med at tabe sig, men i et langsommere tempo. Du introducere flere fødevarer til din kost, men stadig opretholde en sund livsstil. Din morgenmad er det samme som det var i bølge 1. Til frokost og middag, spiser 25 procent protein / mejeri, 25 procent frugt, 25 procent grøntsager og 25 procent korn. Sammen med frugt og mejeriprodukter Derudover kan du tilføje vin og chokolade i små mængder.


  Wave 3

  Wave 3 er vedligeholdelsesfasen efter du har nået dit mål vægt. I løbet af de to foregående faser, du har udskiftet dårlige spisevaner med sundere alternativer. Dit mål i den sidste fase er at fortsætte med at spise sundt. Selvom du kan begynde at tilføje nogle aflad tilbage i din menu, som desserter og snacks, du fortsætter med at holde portioner lille og spise de samme grundlæggende forhold, som du gjorde i den foregående fase.


  Tolv Power Foods

  Du bør tilføje de øverste tolv magt fødevarer i din kost hver dag, i henhold til den californiske Diet. Disse fødevarer omfatter grøntsager som tomater, peberfrugt, broccoli og spinat. Frugter som blåbær, citrusfrugter, druer og jordbær er en del af listen. Magt fødevarer omfatter også mandler, bønner, fuldkorn og olivenolie. Forsøger at så meget som muligt indarbejde disse fødevarer i din kost for at tabe vægt. Bogen, "The New Sonoma Diet", kan give dig opskrifter, kost planer og prøve menuer.

 • Tags:

Posts Carousel