Definition af en fitness instruktør

 • In Default
 • August 13
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Definition af en fitness instruktør  Et fitness instruktør underviser andre fundamentals af fysisk kondition. Photo Credit Jupiterimages / Brand X Pictures / Getty Images
 • Hvis du er på udkig efter en karriere i fitness branchen, er der flere muligheder. Overveje at blive en fitness instruktør, hvis du tror du kan nyde lære andre de grundlæggende elementer i aerobic og fysisk kondition. Du forventes at personificere en fit, sund livsstil, som du gøre en karriere ud af at hjælpe andre lykkes på deres fitness mål.

  Jobbeskrivelse

  Et fitness instructorâ € ™ s primære mål job bør være at motivere, instruere og lede personer i rutinemæssige eller specialiserede træningsprogrammer. På et motionscenter eller fitness center, kan du arbejde på forskellige timer i løbet af dagen baseret på timingen af ​​klasser og klient tilgængelighed. Generelt, du vælge, hvilken type fitness program, du ønsker at specialisere sig i, såsom skridt aerobic, yoga, pilates eller indendørs cykling. Du bør have kendskab til klasse eller programmere du underviser, herunder grundlæggende fundamentals af bevægelser, gentagelser og fordelene ved hver øvelse. Ifølge Bureau of Labor Statistics, fitness-instruktører og undervisere gør i gennemsnit $ 29,210 om året.


  Work Environment

  Dit arbejdsmiljø vil sandsynligvis være på et motionscenter eller fitness center, hvor du og dine kunder har masser af plads og udstyr. Som fitness instruktør, kan du besøge forskellige fitnesscentre, firma fitnesscentre i kontorbygninger eller skole fitnesscentre for individualiserede træningssessioner. Klasser er normalt 30 til 60 minutter lang.


  Uddannelse

  At være en fitness instruktør, bør du have træning og uddannelse for at være troværdig. Uddannelse og erfaring er vigtige, når det gælder salg af dine klasser til kunderne. Uddannelse varierer og kan omfatte alt fra at deltage kurser og fitness konventioner blive certificeret på en lokal Community College. Du ønsker måske at pung en grad i sundhed og fitness, motion videnskab eller fysisk træning. At blive en personlig træner kan kræve avancerede certificering. En instruktør med specialiseret uddannelse i yoga, pilates og visse fitnessudstyr kan også appellere til kunderne.


  Mål

  En karriere som fitness instruktør kan opfylde din drøm om at hjælpe andre lykkes med deres fysiske fitness mål. Med din baggrund i anatomi, undervisningsteknikker, kinesiologi og beskyttelse skade, vil du være i stand til at motivere kunder. Arbejde i et fitness center for at få kunder, og erfaring kan hjælpe dig med at filial ud på egen hånd, så du kan køre din egen fitness virksomhed. Har du din egen klient database vil give dig mulighed for at rejse til kundernes hjem, sæt dine egne timer og etablere dine egne kurser, betaling for dine tjenester.

 • Tags:

Posts Carousel