De Weird Way bækkenbundsøvelser kan hjælpe mænd i soveværelset


De Weird Way bækkenbundsøvelser kan hjælpe mænd i soveværelset

Mandag April 14, 2014 (healthday News) - Bækken øvelser kan gavne mænd med kronisk tidlig sædafgang, ifølge en ny undersøgelse.

For tidlig sædafgang - defineret som forekommende inden for et minut - påvirker mange mænd på et tidspunkt i deres liv. Selvom der findes forskellige behandlinger, nogle mænd ikke reagere på nogen af ​​dem.

Denne undersøgelse omfattede 40 mænd i alderen 19 til 46, med livslang tidlig sædafgang, der havde prøvet forskellige behandlinger - herunder cremer, antidepressiva og adfærdsterapi - uden held. De var uddannet til at udøve deres bækkenbundsmuskler og gjorde det for 12 uger.

Ved begyndelsen af ​​undersøgelsen, mænds gennemsnitlige tid til ejakulation var omkring 32 sekunder. Det forbedret til næsten 2,5 minutter - en mere end firedobling - ved udgangen af ​​den tremåneders bækken træningsprogram.

Kun fem mænd i undersøgelsen ikke havde nogen væsentlig forbedring, i henhold til resultaterne, der skulle blive præsenteret søndag på den europæiske kongres for urologi i Stockholm.

"Dette er en lille undersøgelse, så effekterne skal verificeres i en større retssag. Ikke desto mindre er resultaterne meget positive, "lederen af ​​undersøgelsen Dr. Antonio Pastore, af Sapienza-universitetet i Rom, sagde i en pressemeddelelse fra den europæiske sammenslutning af Urology. "De rehabilitering øvelser er nemme at udføre, med ikke rapporteret bivirkninger."

Bækkenbundsøvelser bruges ofte til at hjælpe med at behandle inkontinens hos mænd, især efter prostatakræft kirurgi. Øvelserne var tidligere blevet testet hos mænd med midlertidig tidlig sædafgang, men ikke i dem, som har haft det problem i lang tid, siger forskerne.

"Vi fandt også, at den omstændighed, at mændene var i stand til at forbedre deres sexliv gennem deres egen indsats hjulpet deres selvtillid", Pastore sagde.

Fordele ved bækkenbundstræning end andre behandlinger omfatter manglende bivirkninger og omkostningsbesparelser, siger han.

Carlo Bettocchi, en professor og en talsmand for foreningen, aftalt. "For tidlig sædafgang er et reelt problem for mange mænd, og enhver måde, som vi kan finde på at hjælpe denne betingelse er velkommen," sagde han. "Denne metode er særlig velkommen, fordi det er den syge selv, der overvinder problemet gennem deres egen indsats - som vil have yderligere psykologiske fordele," sagde han i pressemeddelelse.

Forskning præsenteret på møder typisk betragtes foreløbig indtil publiceret i et peer-reviewed medicinske tidsskrift.

Flere oplysninger

Den amerikanske Academy of Family Physicians har mere om for tidlig sædafgang.

Posts Carousel