De sundhedsmæssige fordele ved Ceylon vs. Cassia kanel

 • In Default
 • January 6
 • 32 Views
 • 0 comments

 • De sundhedsmæssige fordele ved Ceylon vs. Cassia kanel
  Denne tykke, single-lag bark indikerer cassia, ikke Ceylon. Photo Credit Natikka / iStock / Getty Images
 • De fleste kanel sælges i USA er cassia sort, som ofte er mærket som "Saigon kanel." Dens videnskabelige navn er Cinnamomom cassia, også kendt som Cinnamomom aromaticaum. Ceylon kanel, der er hjemmehørende i Sri Lanka, er sværere at finde og dyrere. Dens videnskabelige navn er Cinnamomum zeylanicum, og det er også kendt som Cinnamomum verum - ". Sand" "verum" forstås Du kan være nødt til at gå til en specialitet gourmet butik eller opskalere fødevaremarked at finde den.

  Fordele ved All Kanel

  Begge typer af kanel er blevet undersøgt for deres sundhedsmæssige fordele. I en 2012 undersøgelse offentliggjort i "International Journal of Preventive Medicine," diabetespatienter fik 3 gram en uspecificeret kanel tillæg per uge eller placebo. Ved udgangen af ​​otte uger forsøgspersonerne oplevede forbedringer i blodsukker og triglycerider, og de tabte vægt sammenlignet med placebogruppen. En 2012 oversigtsartikel publiceret i "Diabetic Medicine" undersøgte 16 studier af Ceylon kanel specifikt. Forskerne afdækkede gavnlige virkninger på diabetiske komplikationer, med ingen toksicitet til leveren og nyrerne. Toksicitet kan imidlertid være et problem for Cassia.


  Vigtige Forskelle

  Ceylon kanel har en sødere, mere delikat smag end Cassia gør, hvilket kan gøre det at foretrække for aroma- desserter og lettere retter. Men jo mere vigtig forskel kan være tilstedeværelsen af ​​et kemisk stof kaldet cumarin, en naturlig plante kemikalie, der virker som en blod tyndere. Dette kemikalie er til stede i meget højere koncentrationer, Cassia end i Ceylon kanel. Det er kontraindiceret for nogen tager receptpligtig blodfortyndende medicin. Coumarin har også vist sig at være giftigt for leveren og nyrerne, og det kan også være kræftfremkaldende, hvilket kan ophæve eventuelle sundhedsmæssige fordele af kanel.


  Andre fordele til Ceylon Kanel

  Ud over sin potentielle gavnlige effekt på glucosemetabolisme og kropsvægt, Ceylon kanel indeholder også antioxidant forbindelser kaldet proanthocyanadins. Disse svarer til de antioxiderende forbindelser findes i grøn te og vindruer. Coumarin-fri Ceylon kanel kan også være til gavn for leveren, ifølge undersøgelser Anmeldt af "BMC komplementær og alternativ medicin" i 2013, uden nogen skadelige virkninger på andre organsystemer. Andre fordele kan være antimikrobielle og anti-parasitisk aktivitet, fordøjelse og blodtryk reduktion.


  Sats på Ceylon i Cassia

  Det er nok OK at bruge klatvask mængde cassia lejlighedsvis. Men hvis du er en daglig bruger, det kan betale sig at opsøge Ceylon, eller "sande" kanel. Selv hvis du vælger den Ceylon sort, mere er ikke nødvendigvis bedre. Brug det i moderation for kulinariske og medicinske formål, og overvåge eventuelle sundhedsmæssige forhold med din læge. Nogle flasker af pulveriseret kanel kan ikke angive, hvilken type det er. Normalt Ceylon vil blive mærket. Hvis du har umærket, hele kanelstænger - som faktisk planten bark - vil rullet bark af Ceylon kanel være tyndere og flere lag i forhold til tykkere bark af Cassia.

 • Tags:

Posts Carousel