De sundhedsmæssige fordele ved at spise rødt kød

 • In Default
 • March 16
 • 14 Views
 • 0 comments

 • De sundhedsmæssige fordele ved at spise rødt kød  En saftig bøf på en plade med accoutrements. Photo Credit Irman Peter / iStock / Getty Images
 • Du kan knytte rødt kød med en fødevare, der er slukket grænser. Spise rødt kød er blevet afskrækket, fordi mange nedskæringer er høj i kolesterol og mættet fedt. Rødt kød har en plads i en sund kost, så længe du vælger de rigtige udskæringer af oksekød. Eye runde stege og bøf, culotte, højreb tip stege og 95 procent hakket kød alle tilbyder sunde alternativer, eller vælg bison for magert rødt kød. Tilføjelse en eller to portioner af friske eller organisk magert rødt kød til din ugentlige kost vil forsyne kroppen med mange vitale næringsstoffer.

  Forsyninger Protein

  En 3-oz. servering af rødt kød for omkring halvdelen af ​​proteinet en gennemsnitlig voksen behov i en daglig kost. Proteinet, du får fra rødt kød indeholder alle de aminosyrer, der er nødvendige for at opbygge muskler og reparere væv. Muskelmasse er vigtigt, fordi det giver dig mulighed for at være fysisk aktiv, men det er også producerer enzymer og hormoner, der medvirker til at forhindre sygdom. Protein har også været forbundet til vægttab, da den opfylder sult og holder din opfyldt for timer efter dit måltid.


  Giver Jern

  Institute of Medicine anbefaler kvinder indtager 18 mg jern hver dag, og mænd indtager 8 milligram. Magert rødt kød leverer en god mængde af jern, afhængigt af udskæring af kødet, og indeholder en form for jern absorberes lettere end jernet i plantebaserede fødevarer. Tilføjelse rødt kød til din kost en eller to gange om ugen kan hjælpe dig med at forbruge mængden af ​​jern din krop har brug for dine røde blodlegemer til at transportere ilt nok til alle de andre dele af din krop. Jern mangler kan bidrage til læring problemer, lav energi og adfærdsmæssige problemer. En 3-oz. servering af magert jorden oksekød forsyninger 2,4 mg, og en servering af magert pot stege forsyninger 2,6 mg.


  Indeholder Zink

  En anden fordel ved at tilføje magert rødt kød til din kost er, at det leverer en god dosis af zink. Du har brug for zink fra fødevarer, fordi det hjælper til at opbygge muskelmasse, styrker dit immunforsvar og hjælper med at fremme en sund hjerne. Den gennemsnitlige person har brug for 15 mg zink hver dag. En 3-oz. portion magert hakket oksekød indeholder 5,5 mg zink, og en servering af højreb bøf forsyninger 6,2 mg.


  Giver B vitaminer

  Magert rødt kød er en naturlig kilde til mange B-vitaminer. Spise fødevarer, der indeholder naturligt forekommende B-vitaminer er vigtigt, fordi det hjælper med at fremme en sund krop. Magert rødt kød indeholder B-12 for et sundt nervesystem og B-6 for et stærkt immunforsvar. Rødt kød indeholder også niacin, en anden B-vitamin, der hjælper med fordøjelsen, samt riboflavin for en sund hud og øjne.

 • Tags:

Posts Carousel