De sundhedsmæssige fordele ved at spise råt kød til mennesker

 • In Default
 • November 29
 • 18 Views
 • 0 comments

 • De sundhedsmæssige fordele ved at spise råt kød til mennesker  Råt kød har nogle fordele. Photo Credit Polka Dot Images / Polka Dot / Getty Images
 • Rå Foodism er en spise, der koncentrerer sig om at spise kun fødevarer, der er uforarbejdede og ubehandlede. De fleste rå foodists er vegetarer, men nogle også forbruge animalske produkter. Nogle rå foodists også spise kød. Dette er et kontroversielt valg, som råmateriale er en potentiel bærer af E. coli og andre skadelige bakterier. Gravide, børn og personer med et svækket immunforsvar bør ikke spise råt kød. Alligevel kan der være nogle fordele ved at spise rå, men tjek med din læge, før at gøre det.

  Ingen heterocycliske aminer

  Madlavning kød udgivelser heterocycliske aminer eller HCAs. Disse er kemiske forbindelser, der dannes, når du tilbereder kød direkte over åben ild eller i ekstrem varme, såsom under rygning eller grille. Ifølge National Cancer Institute, HCAs fremkalde kræft hos dyr, men ingen undersøgelser findes af, om effekten er den samme hos mennesker. Rå kød indeholder ingen HCAs så enhver potentiel risiko kræft er væk.


  Fordøjelighed

  Kogt kød er sværere at fordøje end råt kød, ifølge en rapport i "Molecular Nutrition & Food Research" tidsskrift 2006. Dette skyldes til dels salt, olie og andre elementer tilføjet til kødet under tilberedningen. I undersøgelsen, kogte kød tabt 6 procent af sit aminosyreindhold efter kogning. Det varmere tilberedningen, jo sværere kødet er at fordøje.


  Bedre Kød

  De fleste mennesker, der går ind for råt kød spise også foreslå at spise græs-fodret, økologisk kød. Dette er for at undgå mulig kontaminering med E. coli og andre farlige bakterier, men også for at få flere vitaminer og næringsstoffer. Kommercielt dyrkede kvæg modtager antibiotika og andre kemikalier, du ikke ønsker at spise, især hvis du indtager kød rå.


  Enzymer

  Madlavning ødelægger nogle af de sunde enzymer til stede i fødevarer. Nogle af disse enzymer er essentielle for biokemiske reaktioner i kroppen. Når du tilbereder kød, er du dræbe disse enzymer, så maden ikke er så sundt og "levende", som det var før. Ifølge en artikel i 2005 "The Independent", disse enzymer er en god energikilde for din krop. Som du tilberede kødet, mister du dem.

 • Tags:

Posts Carousel