De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

  • In Default
  • February 24
  • 23 Views
  • 0 comments

De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

Når stjerner bliver syge

Amerikanerne elsker berømtheder, og hvis det forløbne års overskrifter er nogen indikation, vi elsker især dem, når de er syge, sårede, urolig eller-bedst af alt-på vej mod bedring.

Når stjerner har helbredsproblemer, er det en velkommen påmindelse om, at de er rigtige mennesker, ligesom os. Og berømthed sundhed historier ofte medvirke til at øge bevidstheden om ukendte eller misforstået forhold såsom psoriasis eller Sjögrens syndrom.

Fra Kates vægt til Charlies nedsmeltning, Health.com redaktører kiggede tilbage over året i celebrity sundhed nyheder og udvalgt de 20 største historier om 2011.

De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

Credit: Getty Images

Kim Kardashian

På en juli episode af at holde op med Kardashians, de 31-årige reality-tv-stjerne lært fra en læge, som den mystiske røde plamager hun havde været at få på hendes arme og ben var symptomer på psoriasis, en autoimmun sygdom, der forårsager kløende, røde hudlæsioner.

Først Kardashian blev knust. "Min karriere gør annoncekampagner og badetøj fotooptagelser," sagde hun under episoden. "Folk forstår ikke presset på mig til at se perfekt." I august blev hun tweeting om psoriasis cremer.

De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

Credit: Getty Images

Brandon Marshall

En måned før starten på NFL sæsonen, Miami Dolphins wide receiver afslørede, at lægerne på et psykiatrisk hospital i Massachusetts havde givet ham en diagnose af borderline personlighedsforstyrrelse (BPD), en psykisk sygdom præget af intens vrede, impulsivitet, og turbulent interpersonelle relationer.

Marshall, der har en lang historie af off-the-field problemer, sagde han ønskede at blive "ansigt" af BPD. "Mit formål bevæger sig fremad er at øge bevidstheden om denne lidelse-hvordan det ikke kun påvirker patienten, men familierne og folk i samfundet," sagde han til journalister på det tidspunkt.

De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

Credit: Getty Images

Catherine Zeta-Jones

I april, 42-årige skuespillerinde kortvarigt kontrolleres i en mental sundhed facilitet for at modtage behandling for bipolar II lidelse, citerer stress af det foregående år, som var inkluderet hendes mand Michael Douglas 's kamp med hals kræft.

Der er flere undertyper af bipolar lidelse, en psykisk sygdom, hvor anfald af depression er præget med episoder af unormalt forhøjet humør kaldet mani. Bipolar II, som ofte forveksles med depression, er karakteriseret ved en mildere form for mani kaldet hypomani.

De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

Credit: Getty Images

Charlie Sheen

I slutningen af vinteren, den snart-til-være-tidligere Two and a Half Men stjerne gennemgik en meget offentlig optrævling der kulminerede i en række bizarre interviews, hvor han erklærede han var en "total freaking rockstjerne fra Mars" og en "Vatikanet snigmorder troldmand "(blandt mange, mange andre ting).

Fagfolk Mental-sundhed rundt om i landet-hvoraf ingen havde faktisk behandlet skuespilleren-spekuleret i medierne, at Sheen adfærd kan skyldes bipolar lidelse, stofmisbrug, eller begge dele. Stoffer som kokain kan "fremkalde overvagtsomhed, irritabilitet, impulsivitet, [og] sommetider storhedsvanvid-grandiose adfærd", en psykiater fortalte Health.com.

De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

Credit: Getty Images

Venus Williams

Den 31-årige tennisstjerne karriere er gentagne gange blevet afbrudt af skader på hendes håndled, knæ, lyske-you name it. Så selv om det ikke var overraskende, at Williams trak sig ud af US Open i slutningen af august, grunden gav hun var en overraskelse: Sjögrens syndrom.

Sjögrens er en dårligt forstået autoimmun sygdom, hvor kroppens hvide blodlegemer angribe fugt-producerende kirtler. De mest almindelige symptomer er vedvarende tørre øjne og tør mund, men syndromet kan føre til komplikationer, herunder ekstrem træthed, ledsmerter og problemer med nyrer, lunger, lever, bugspytkirtel, og centralnervesystemet.

De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

Credit: Getty Images

Serena Williams

Det var et begivenhedsrigt år for Williams søstre. I marts, læger på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, behandlet Serena for en blodprop i hendes lunge (også kendt som en lungeemboli). Den yngre Williams søster, 30, senere modtog nødhjælp til en hæmatom som følge af den blodprop. (Hæmatomer er en type af indre blødninger.)

"Det har været ekstremt hårdt, skræmmende og skuffende," Williams fortalte People Magazine på det tidspunkt. "Jeg gør det bedre, jeg er hjemme nu og arbejde med mine læger til at holde alt under kontrol."

De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

Credit: Getty Images

Selena Gomez

At være en teenager er hårdt, men det er især svært, hvis du jonglerer en blomstrende skuespillerkarriere, optagelse et album, og dating en enorm berømthed. Selena Gomez lærte farer teen stjernestatus på den hårde måde i begyndelsen af ​​juni, da hun blev indlagt på et Los Angeles-området hospital for "udmattelse". Gomez havde klaget over kvalme og hovedpine, og senere skylden episoden på dårlige spisevaner. "Jeg var bare meget underernærede," fortalte hun People.

Konsumption er ikke en officiel medicinsk diagnose, men enhver, der skubber deres skemaer og organer til grænsen kunne sikkert udslette sig ud på denne måde. Heldigvis Gomez hurtigt genvundet.

De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

Credit: Getty Images

Daniel Radcliffe

De millioner af fans over hele verden, der så Harry Potter filmene så en heroisk ung troldmand kæmper mørk magi, men bag det tegn var en teenager skuespiller med selvtillid spørgsmål, der var kæmper alkoholmisbrugere.

I juli, Radcliffe åbnet om sine kampe med alkohol i et interview med GQ Magazine, at han blev afhængig af at drikke for at nyde ting. "Jeg var bare så forelsket i tanken om at leve en slags berømte persons livsstil, der virkelig egner sig ikke til mig," sagde han og tilføjede, at han havde lært, at han foretrak meget stille liv til overdådige fester og fristelse.

De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

Credit: Getty Images

Demi Lovato

Det er svært at forestille sig, at en ung pige, der startede på Barney og Venner og Disney Channel ville ende i et behandlingscenter for spiseforstyrrelser og selv-lemlæstelse. Men det er, hvad der skete med Demi Lovato. I januar, skuespiller og sanger, derefter 18, afsluttede sit ophold på et anlæg nær Chicago, forlader med en klarere hoved og en diagnose af bipolar lidelse.

"Jeg føler, at jeg er i kontrol nu, hvor hele mit liv var jeg ikke," Lovato fortalte People efter hendes ophold. Lovato udmelding kom mindre end en uge efter at det blev afsløret, at Catherine Zeta-Jones søgte behandling for bipolar II lidelse.

De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

Credit: Getty Images

Kate Middleton

Du ville være hårdt presset for at finde nogen under mere kontrol end Kate Middleton blev i månederne op til hendes april nuptials. Så det er ikke underligt, at folk begyndte at lægge mærke til, at hendes atletiske ramme var ved at blive endnu mere smidig. (Bruden-til-være sigende faldet fra en størrelse 6 til en størrelse 2)

Hertuginden af ​​Cambridges talje lancerede en mindre kontrovers, som eksperter og kloge hoveder debatteret, om hendes mindre ramme var usundt. Nogle iagttagere hævdede, at Kates tilsyneladende "brideorexia" sætte et dårligt eksempel for unge piger, der forgude hende, mens andre skyldes hendes vægttab til stress af at blive en kongelig.

De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

Credit: Getty Images

Giuliana Rancic

Midt i en lang kamp med infertilitet, E! Nyheder medvært meddelte, at hun stod over for et andet medicinsk fjende: brystkræft. Lægerne opdagede tidligt stadium kræft den i løbet af en krævede mammografi før Rancic begyndte en tredje undersøgelse af in vitro-befrugtning. Hun sagde, at hun var tilbageholdende med at få X-ray-at kun 36 og med ingen familie historie, hun aldrig troede, hun var i fare, men hun er glad for hun gjorde, og hun håber hendes historie vil tilskynde flere kvinder til at få tjekket.

"Jeg har aldrig i mine vildeste drømme forventede noget ville være forkert," den Giuliana og Bill reality stjerne fortalte dag show. "Jeg vil være okay, fordi jeg fandt det tidligt."

De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

Credit: Getty Images

Steve Jobs

Apple medstifter er manden og sind bag enheder som iPod, iPhone og iPad-nogle af de største teknologiske fremskridt i de seneste hukommelse. Men i 2004, folk surfe på nettet på deres iMacs lærte visionære var blevet diagnosticeret med kræft i bugspytkirtlen, en sygdom, som han har lidt indtil sin alt for tidlige død i oktober, i en alder af 56.

Hans død kom kort efter, at han trådte tilbage som Apple CEO, citerer en manglende evne til at udføre sit hverv. Under en tale til Stanford grads på en 2005 påbegyndelse ceremoni, talte Jobs refleksivt og sagde: "Din tid er begrænset, så du skal ikke spilde den lever en andens liv."

De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

Credit: Getty Images

Amanda Seyfried

Du ville nok synes, det 25-årige blonde hår, grønne øjne skønhed har intet at være usikker. I virkeligheden har Seyfried været i terapi for at hjælpe hende håndtere og forebygge panikanfald stammer fra det pres og høje forventninger til berømmelse, den Mamma Mia skuespillerinden afsløret i nummer af British Glamour i november.

Seyfried fortalte magasinet hendes nervøsitet er dels på grund af hendes tendens til at overanalyze ting, men hun arbejder på disse spørgsmål. "[Therapy] har været sådan et fantastisk værktøj, og min terapeut fortalte mig, at jeg bestået med flyvende farver-men vi vil se, hvordan det går," sagde hun.

De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

Credit: Getty Images

Amy Winehouse

Sangeren ofte skubbede grænserne med alkohol og andre stoffer, men i juli misbrug endelig gik for vidt, da Winehouse blev fundet død i sin London lejlighed fra alkohol forgiftning. Retsmedicineren rapporterede, at Winehouse var mere end fem gange over den lovlige grænse, ifølge People.

Hendes familie udsendte en erklæring kort efter hendes død: "Amy var kæmper hårdt for at erobre hendes problemer med alkohol, og det er en kilde til stor smerte for os, at hun ikke kunne vinde i tiden." Selvom Winehouse havde en klar afhængighed, overforbrug kan ofte maskeret som blot at have en god tid eller være social. Lær mere om, hvordan alkohol påvirker din krop.

De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

Credit: Getty Images

Russell Armstrong

I august blev fans af Real Housewives of Beverly Hills chokeret over at erfare, at den fraseparerede mand af husmor Taylor Armstrong havde begået selvmord ved hængning, i en alder af 47. tragedie ramte midt i forfremmelse for reality show nye sæson, der havde planlagt at fremhæve parrets svigtende ægteskab, og skiftede opmærksomhed seerne fra kvindernes ondskabsfuld kæmper for at en anden slags virkelighed.

Advarselstegn om selvmord er ofte indregnes kun i bakspejlet. Hvis du kender nogen, der synes deprimeret og modløs, bør du være opmærksom på de røde flag og træffe foranstaltninger, hvis det er nødvendigt, så ingen lades spørge "hvad nu hvis".

De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

Credit: Getty Images

Missy Elliot

Med hits som "Work It" Elliot var engang en stativet på MTV og pop-hitliste. Men i de sidste par år, hun har været alle, men usynlig, og i juni hun forklarede hvorfor: I 2008 blev hun diagnosticeret med Graves 'sygdom, en autoimmun sygdom, der forårsager overaktivitet i skjoldbruskkirtlen.

Elliot havde mange af de klassiske symptomer på sygdommen, herunder motor-færdigheder problemer, hurtig hjertebanken, udstående øjne og svimmel magi, hip-hop stjerne fortalte People. Efter stabilisering hendes skjoldbruskkirtel aktivitet med medicin og strålebehandling, Elliot sagde, har hun været i stand til at håndtere sygdommen gennem kost og motion alene.

De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

Credit: Getty Images

Jonah Hill

Denne Roly-poly funnyman bedøvet tilskuere i juli, hvor han dukkede op på en awards show ser dramatisk tyndere. Den Superbad stjerne, der slanket for en rolle i den kommende film 21 Jump Street, sagde han ikke vidste, hvor meget vægt han havde tabt, men skøn i pressen varierede fra 30 pounds til 40 pounds. "Ikke sjovt," Hill fortalte Los Angeles Times om sin nye kost.

Vægttab ligesom Hills er ikke usædvanligt i en branche, der tilskynder stjerner til ballon op eller nedbrud kost for at handle roller (eller bare for paparazzi). Faktisk har masser af kendis vægtændringer været endnu mere chokerende.

De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

Credit: Corbis

Gerard Smith

I april, Brooklyn-baserede band TV på Radio meddelt, at Smith, dens bassist, var død af lungekræft. Smith var blot 36, usædvanlig ung til en lunge-cancer offer, som forlod mange fans spekulerer højt, hvis han var en særlig storryger.

Det er ikke klart, om Smith røget, men tobakken er ikke den eneste årsag til lungekræft. Langvarig udsættelse for giftige stoffer (såsom radon og asbest) er en kendt risikofaktor for sygdommen, og nogle undersøgelser tyder på, at kronisk bronkitis og andre lungesygdomme kan øge risikoen så godt. En familie historie af lungekræft er også menes at øge en persons risiko, uanset om han eller hun ryger.

De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

Credit: Getty Images

Elizabeth Taylor

Hjertesvigt var dødsårsagen for denne legendariske ikon tilbage i marts. Efter at have tilbragt nogle uger på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, for symptomer relateret til den betingelse, Taylor døde fredeligt. Hun var 79.

Hjertesvigt-ikke at forveksle med hjertesygdom eller hjerteanfald-er en kronisk tilstand, hvor hjertet svært ved at pumpe tilstrækkeligt med blod. Dette kan føre til hurtig hjertebanken, forstørret hjerte, og væske oprustning i hele kroppen. Medicin, kirurgi, og livsstilsændringer kan aktivere folk til at leve med hjertesvigt i mange år, men som Taylors historie viser, at betingelsen i mange tilfælde viser sig fatal.

De Største Celebrity Sundhed Historier om 2011

Credit: Getty Images

Glen Campbell

Den Grammy-vindende sanger og guitarist, bedst kendt for sit 1975 hit "Rhinestone Cowboy", afslørede i juni, at han var blevet diagnosticeret med Alzheimers sygdom. Den 75-årige legende havde oplevet problemer med hukommelsen i årevis, han og hans kone fortalte People, men han ønskede sine fans til at være bevidst om sin tilstand forud for et farvel tour.

Alle oplever senior øjeblikke som de bliver ældre, så det kan være svært at skelne normal hukommelsestab af Alzheimers og andre former for demens. Selv om der ikke er nogen kur mod sygdommen, lære at genkende tegn kan føre til en tidligere diagnose og bedre resultater.

Posts Carousel