De mest sexede film af 2012

  • In Default
  • January 21
  • 17 Views
  • 0 comments

De mest sexede film af 2012

Hollywood altid giver store filmiske undslipper, men 2012 var en særdeles dejlig år for sexet, sød og romantisk film (... og Magic Mike). Her er nogle af årets bedste:

1. The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part Two: Endelig vampyr fans (og Robert Pattinson og Taylor Lautner fans) fik at se kulminationen på Twilight-serien. Uanset om du elskede det eller hadede det, det definitivt viste os en side af disse nu-voksne stjerner, som vi ikke havde set før.

2. Vow: Rachel McAdams og Channing Tatum (vist til venstre) bragt ned i huset med denne romantiske tearjerker. Baseret på en sand historie om en kvinde, der mistede sin hukommelse efter en bilulykke - herunder hendes erindringer om hendes mand og deres ægteskab - filmen viser, hvordan dette hengiven mand arbejdede for at minde sin kone alle deres dyrebare minder.

3. The Hunger Games: Den vildt vellykket bog trilogi bliver givet Hollywood behandling, og den første film kom ud i marts 2012. Uanset om du er en Gale eller Peeta fan, kærlighedshistorien i dette spændende eventyr er sjovt, real, og altid engagerende.

4. Lucky One: Baseret på Nicholas Sparks roman af samme navn, The Lucky One stjerner Zac Efron som Marine, der vender hjem efter krigen for at finde den kvinde, han mener at være hans skytsengel. Ligesom Sparks s andre historier (han skrev også The Notebook og A Walk to Remember), det er en kærlighedshistorie, der er så gribende som den er lidenskabelig.

5. Hvad kan forvente, når du venter: Medvirkende Cameron Diaz, Jennifer Lopez, og Chace Crawford, det er en film, der er ærlig omkring de sjove, skøre, og liv-ændre effekter, en baby kan have på dit forhold og køn liv.

6. Moonrise Kingdom: Beloved instruktør Wes Anderson tilbage i 2012 med Moonrise Kingdom, en sød, sjov, og quirky kig på barndommen kærester og hvad forelskelse for første gang kan betyde for en dreng og en pige (og deres forældre!) .

7. Rock of Ages: Denne "klippe-pera" er en tilpasning af den berømte Broadway musical, men det er ikke kun de klassiske melodier, der havde kvinder swooning. Tom Cruise skildring af rock gud Stacee Jaxx igen størknede sin rolle som hjerteknuser i amerikanske film.

8. Savages: En trekant har aldrig været så sexet ... eller så farlige Savages fortæller om trekantsdrama mellem Blake Lively og hendes to smukke elskere Taylor Kitsch og Aaron Taylor-Johnson - der bare tilfældigvis er narkohandlere!. Salma Hayek tilføjer også i sin sædvanlige sensualitet og sex appeal.

9. Hope Springs: Romantik og lidenskab ikke har en udløbsdato. I Hope Springs, Meryl Streep og Tommy Lee Jones arbejder på at genopdage den intimitet og lyst i deres årtier lange ægteskab. Resultatet er en film, der giver et realistisk og ærlig se på, hvad det tager at holde et ægteskab stærkt og passioneret gennem årene.

10. Skyfall 007: Bond er tilbage, hvilket betyder, at Daniel Craig er også tilbage! Hollywood hjerteknuser skuffer ikke i denne tilføjelse til Bond franchisen, og mænd vil også sætte pris på sexede nye Bond-pige, Naomie Harris.

11. Sessions: Sex surrogacy er et emne, der ikke mange mennesker ved meget om, og i denne nye film, Helen Hunt montrer, hvad der virkelig foregår bag lukkede døre i disse sessioner. Det er en oplysende og intim kig ind i dette erhverv og ind den magt, sex og kærlighed kan have i vores liv.

Posts Carousel