De langsigtede komplikationer af en læbe Palate

 • In Default
 • January 3
 • 13 Views
 • 0 comments

 • De langsigtede komplikationer af en læbe Palate  En ganespalte kan påvirke tand formation. Photo Credit Falske tænder billede ved Jevgenijs Kosarevs fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • En læbe og gane er en misdannelse, der påvirker strukturen af ​​patienternes munden. Med en læbe, patienter har en splittelse i deres læber, der kan strække sig op til næsebor. En ganespalte påvirker ganen. MedlinePlus forklarer, at en ganespalte forekommer i hver eneste ud af 2.500 mennesker. Da disse sygdomme påvirker konstruktionen af ​​patienternes munden, kan patienter have langsigtede komplikationer.


  Dental Disorders

  Den MayoClinic.com forklarer, at hvis ganespalte påvirker den øvre gumme, kan patienten have tandproblemer. For eksempel kan patienter have fortrængt tænder, med store huller i mellem hver tand. Seler kan rette op på dette dental problem. En læge kan udføre en teethridge knogletransplantation, hvori hun transplantationer knogle fra andre områder af kroppen ind i patientens mund bag de øvre fortænder. Denne procedure hjælper tænderne til at vokse normalt. Den ganespalte kan også gøre patienternes tænder tilbøjelige til hulrum, som kræver fyld.


  Facial Deformiteter

  En læbe kan forårsage mærkbare ændringer i patientens ansigt. Selv efter at have reparation kirurgi, kan patienterne få ændringer i deres læber. For eksempel kan patienter ikke en højderyg i centrum af deres læber. Andre patienter kan have ar fra rekonstruktionskirurgi. MedlinePlus bemærker, at en læbe, der strækker sig til næseboret kan resultere i nasale deformiteter. Hvis en patient har en venstre ensidig læbe, hvilket betyder kløft forekommer kun i venstre side af hans ansigt, kan venstre næsebor være større end den højre næsebor.


  Øre problemer

  Den MayoClinic.com påpeger, at have en ganespalte gør patienter tilbøjelige til at have øreinfektioner. Især patienter har hyppige mellemøret infektioner, hvilket forårsager smerte i øret. Patienter kan ikke reagere på lyde. Andre tegn omfatter en feber på over 100 grader F og en klar væske, der kommer ud af ørerne. Hvis øret infektion skader øret, kan det føre til høretab.


  Tale Problemer

  Både en læbe og en ganespalte kan påvirke talen dannelse, hvilket kan resultere i tale problemer, ifølge MedlinePlus. For eksempel behøver patienterne ikke producerer klar tale, som kan gøre det svært for andre mennesker at forstå dem. En talepædagog kan hjælpe patienterne arbejde på deres tale dannelse og produktion.


  Psykologiske problemer

  De fysiske ændringer forårsaget af en læbe eller gane kan forårsage psykiske problemer hos patienter. For eksempel kan børn med læbe eller ganespalte lider drilleri eller mobning i skolen. Patienter kan have lavt selvværd og udvikle depression, hvor de føler sig triste ofte. Nogle patienter kan have adfærdsmæssige problemer, såsom at handle ud. Den MayoClinic.com bemærker, at stress af lægehjælp til en læbe eller gane kan bidrage til disse psykologiske problemer.

 • Tags:

Posts Carousel