De fleste Teen Bloggere Play It Safe Online


De fleste Teen Bloggere Play It Safe Online

FREDAG 16 april (healthday News) - Forældre har meget lidt at frygte, når deres teenagere slå til blogging, ny forskning antyder.

Faktisk blog fleste unge til at opretholde venskaber og engagere sig i positive diskussioner af hverdagens teenage liv.

Konstateringen, baseret på en månedlang gennemgang af teen indhold på en populær blogging websted, kan hjælpe med at lindre forældrenes bekymringer, teenagere hopping online for at deltage i voldelige, narkotika-snøret eller seksuel diskurs.

"Der er en masse hype om brugen af ​​online-teknologi og misbrug af det, men her fandt vi, at det lader til, at det er bare endnu et eksempel på typiske teenager adfærd," siger undersøgelse forfatter Dawn Anderson-Butcher, en uafhængig socialrådgiver og associerede professor i kollegiet af socialt arbejde ved Ohio State University i Columbus.

Anderson-Butcher og hendes kolleger for nylig rapporteret deres resultater i Børne- og Ungdomspsykiatrisk Socialt Arbejde Journal.

At udforske verden af ​​teen blogging i 2007 forfatterne analyseret en hel måneds værd af quotable materiale indsendt af 100 amerikanske teenagere fra hele landet (i alderen 13 til 18) på Xanga.com sociale netværk hjemmeside (udtales "Zanga") .

Målet: at tælle op, hvor mange gange teenagere bemærkede på såkaldte "gode" eller "dårlige" adfærd.

Omkring tre fjerdedele af teenagerne var kvinder, og brugen teen var ujævn, med nogle teenagere tilføje indlæg dagligt, mens andre kastede i deres to cents bare en gang eller to gange om måneden.

Teenagere har engagere sig i en vis grad af klager og udtryk for negative følelser. Sixty-fem procent blogges om at kede sig, mens andre diskuterede følelse blå (30 procent), vred (28 procent), og / eller følelse som de ikke passer ind i (22 procent). Den ældgamle modvilje mod at lave lektier var et emne hævet med 16 procent af teenagere, mens bekymring dårlige karakterer blev nævnt af 11 procent.

Men der var relativt lidt omtale af "dårlige" opførsel: kun 8 procent sagde, at de havde skåret klasse, 6 procent sagde, at de havde indtaget alkohol, narkotika eller cigaretter, og kun 1 procent, der er omhandlet engagere sig i seksuel aktivitet.

I stedet hovedparten af ​​teenagere brugt blogging til at diskutere positive begivenheder og adfærd er centrale for teen levende.

Video spil at spille var det primære emne for 65 procent af teenage bloggere, efterfulgt af TV-visning (45 procent), lektier (40 procent), efter skoletid ikke-religiøse aktiviteter (38 procent), Web surfing (29 procent), og religiøse aktiviteter (22 procent).

Forskerne ikke udforske, om den meget offentlige karakter af denne særlige hjemmeside - der har relativt mindre restriktive adgang politikker end som Facebook - påvirkede positive karakter af den observerede teen indhold.

Forældrenes tilsyn af sitet - selv-beskrevet som "tilgængelige for alle, herunder personer, der ikke er registreret Xanga brugere" - blev ikke vurderet. Var heller ikke i hvilken grad teen brugere kunne have engageret i selvcensur.

Ikke desto mindre, Anderson-Butcher sagde undersøgelsen viser, at verden af ​​teen blogging er ikke den sociale trussel nogle har foreslået.

"I modsætning til hvad mange mennesker måske antage, børnene vi kiggede på var ikke beskrive problemadfærd meget ofte eller vidtløftige på om negative interaktioner," bemærkede hun. "De var bare taler om deres dag på måder, vi måske har talt om vores på telefonen, når vi var børn."

En ekspert var ikke overrasket over resultaterne.

"Der skal kun være en meget, meget få uhensigtsmæssige anvendelser af nye medier for at få fat i vores opmærksomhed og få os til at springe til den forkerte konklusion, at uhensigtsmæssig adfærd online er fælles," siger Sam Gosling, en personlighed og social psykolog og professor i Institut for Psykologi ved University of Texas, Austin. "Men det er klart, at det, der gør den nyeste medier så populær hos teenagere er, at de rent faktisk bare bruger det til at opretholde sociale bånd og holde kontakten, lige som med enhver anden form for kommunikation."

Jeffrey Hall, en assisterende professor i afdelingen for kommunikation studier ved University of Kansas i Lawrence, enig.

"Forældre og andre er ofte meget bange for deres børn gøre tingene online, der vil være negative eller skadelige," bemærkede han. "Men dette virkelig peger på den stigende brug af edb-medier til at gøre ting, der er relativt trivielle -. At søge social støtte, bygge venskaber, deler de sociale erfaringer og kommunikere med folk, som du allerede kan lide"

Flere oplysninger

Der er mere på at holde børn sikkert online på American Academy of Pediatrics.

Af Alan Mozes
HealthDay Reporter

KILDER: Dawn Anderson-Butcher, ph.d., lektor, kollegium af socialt arbejde, Ohio State, Columbus, og licenseret uafhængig social worker; Jeffrey Hall, Ph.D., adjunkt, Institut for kommunikation studier, University of Kansas, Lawrence; Sam Gosling, Ph.D., professor, Institut for Psykologi, University of Texas, Austin, Børne- og ungdomspsykiatrisk Socialt Arbejde Journal, online

Sidst opdateret: April 16, 2010

Posts Carousel