De ernæringsmæssige mangler, der forårsager kolde hænder og fødder

 • In Default
 • October 20
 • 41 Views
 • 0 comments

 • De ernæringsmæssige mangler, der forårsager kolde hænder og fødder  Flere næringsstoffer i østers kan bekæmpe kolde fødder og hænder. Photo Credit Jupiterimages / Goodshoot / Getty Images
 • Siger "kolde hænder, varmt hjerte", men har forkølelser hænder og fødder kan indikere ernæringsmæssige mangler. Under kold-to-the-touch ekstremiteter er ikke farligt i sig selv, men utilstrækkelig vitamin og mineral indtag kan føre til andre, mere farlige sundhedsproblemer. Mens du kan justere din kost til at øge ernæringsmæssige indtag, konsultere din læge for at sikre, at det ikke er et symptom på en anden tilstand.

  Jern

  Kolde hænder og fødder kan skyldes jernmangel. Den gennemsnitlige voksne kræver 8 til 18 mg jern hver dag. Gravide kvinder kræver meget mere - 27 mg. Bruger mindre end dette hæmmer produktionen af ​​myoglobin og hæmoglobin, blodkomponenter, der leverer ilt til forskellige dele af kroppen. Dette udløser en tilstand kendt som anæmi; en symptom på anæmi er kolde hænder og fødder. Spiser lever, østers og spinat at øge jern indtag.


  Vitamin B-12

  Ikke får nok vitamin B-12, også kendt som cobalamin, kan bidrage til en følelse af kulde i hænder og fødder. Du har brug for 2,4 mcg af dette vitamin hver dag, selv om kvinder har brug for lidt mere når gravide - 2,6 mcg. En mangel forårsager anæmi, et symptom på, som er kolde hænder og fødder. Tilføj fisk og skaldyr, indmad, æg og mejeriprodukter for at øge dit indtag af vitamin B-12.


  Niacin

  Raynauds sygdom er en kredsløbssygdomme tilstand, som kan resultere i kolde hænder og fødder på grund af en indsnævring af arterierne, der leverer blod til disse kropsdele. Andrew Weil, MD, direktør for Arizona Center for Integrativ Medicin, foreslår forbrugende 100 mg niacin pr dag for at bekæmpe dette problem. Dette er ganske lidt mere end den mængde, du normalt har brug for hver dag for et godt helbred, der spænder den 14.-18 mg. Du kan øge dit forbrug af niacin ved at spise roer, fisk og solsikkefrø.


  Magnesium

  Inklusive tilstrækkelige mængder af magnesium i din kost behandler kolde hænder og fødder - lav ende temperatur kan være relateret til en mangel på dette mineral. Voksne kvinder har brug for op til 300 mg magnesium dagligt, og mænd kræver op til 400 mg. Du kan få mere magnesium i din madplan ved at forbruge tofu, fuldkorn, mange typer af nødder, bagte kartofler, tang og grønne bladgrøntsager.

 • Tags:

Posts Carousel