De bedste Traction Basketball Sko

 • In Default
 • October 12
 • 12 Views
 • 0 comments

 • De bedste Traction Basketball Sko  Basketball sko med den bedste trækkraft kan hjælpe dig udmanøvrere konkurrenterne. Photo Credit Thomas Northcut / Photodisc / Getty Images
 • Basketball, ligesom andre retslige sport, kræver eksplosive retningsskift. Ikke at kunne skære hurtigt og kraftigt kan begrænse en spillers præstation. Selvom det kan være frustrerende, er det i sidste ende forebygges ved snøring op basketball sko med den bedste trækkraft. Disse sko vil omfatte nogle variation af følgende komponenter: en sildeben slidbanemønster, blød gummi ydersål, en god pasform og en top stil, der matcher dit spil.

  Slidbanemønster

  Slidbanemønstret mest almindeligt anvendt i basketball sko er sildebensmønster på grund af sin ildkraft. Sildebens mønster ligner en zig-zag, hvilket gør det muligt at levere trækkraft i forskellige vinkler. Dybden af ​​slidbanemønster spiller også en rolle i trækkraft - den dybere slidbanen, jo mere vejgreb, du får, når standsning eller starter. At have en dyb slidbane er fantastisk til indendørs baner, men hvis du spiller udendørs, vil en lavvandet slidbane giver tilstrækkelig trækkraft, mens forlænge levetiden af ​​din sko.


  Ydersål Materiale

  Materialet af ydersålen er generelt en relativt blødt gummi. Blødere gummier har en meget højere friktionskoefficient, eller greb, end hårdere gummi. Så mens en blød ydersål er fantastisk til trækkraft indendørs, kan det ikke være den bedste på et groft asfalt domstol, da det vil simpelthen greb for meget. Dette vil slides ned ydersålen hurtigere end du skærer. Et godt alternativ er at få en lidt hårdere og mere holdbar ydersål, der stadig vil give bremsekraft uden at bære ned så hurtigt.


  Fit

  Den måde basketball sko passer kan drastisk påvirke dens trækkraft på banen. For eksempel, hvis du nogensinde har slidt en sko, hvor din fod glider rundt, du ved, at det kan være en reel besvær at hurtigt at stoppe eller gå. Skoen skal passe stramt, således at der er lidt var plads. En pasform skaber en kontinuerlig strøm af energi mellem skoen og foden. I stedet for at glide rundt i dine sko, når du stopper, vil du stoppe lige når du planter din fod.


  Top Style

  En anden mindre kendt del af trækkraft på banen er det niveau for støtte, som den øverste giver. En basketball spiller skal tillid til, at med hvert snit, kraft vil blive overført direkte gennem hans ben, ind i hans fødder og ned i jorden. Denne sekvens af begivenheder, udgør grundlaget for al bevægelse, men er især vigtigt for basketballspillere da enhver afvigelse skaber spildt energi og muligvis skader. High-top sko giver et godt niveau af støtte, at lave-toppe ikke, gør det muligt for spilleren at skære mere effektivt og med mere selvtillid.

 • Tags:

Posts Carousel