De bedste steder at leve af Grid


 • De bedste steder at leve af Grid  Flere mennesker vælger at bruge solpaneler og andre alternative energikilder. Photo Credit Biogasanlæg billede ved Otmar Smit fra Fotolia.com
 • Ved hjælp af alternative energikilder til at forsyne boliger, eller lever fra gitteret, bliver mere og mere populære. Der er omkring 750.000 off-the-grid husstande i USA, vurderer Nick Rosen, forfatter til "Off the Grid:. Inde i Bevægelsen for mere plads, mindre regering, og True uafhængighed i Modern America" Antallet vokser med omkring 10 procent om året. Bekymring om den globale opvarmning og den usunde afhængighed af fossile brændstoffer i USA gøre alternativ energi et fornuftigt valg. Folk ofte vælger at leve af gitteret i planlagte samfund, hvor energikilder og forpligtelsen til at leve bæredygtigt deles.


  Større verden Earthship Fællesskab, Taos, New Mexico

  På større verden Earthship Fællesskab, nær Taos, New Mexico, beboerne lever udelukkende i energieffektive boliger kaldet Earthships, der kører på sol- og vindenergi. Boligerne er konstrueret med med naturlig og genbrugsmaterialer, og blev tegnet af arkitekten Michael Reynolds, i henhold til "New York Times Magazine." Earthship hjem hente vand og sne i reservoirer, og vandet behandles og genanvendes flere gange. Boligerne fremstiller også biodiesel brændstof. Fællesskabet har en visning af Sangre de Cristo Mountains og er kun en kort køretur fra Taos.


  Twin Oaks Fællesskab, Virginia

  Twin Oaks er en off-the-grid samfund placeret på 450 hektar i landdistrikterne centrale Virginia. Beboernes hjem deler en solenergi kilde, og community-medlemmer deler virksomheder, måltider og en forpligtelse til bæredygtig levevis. Beboere arbejder fremstille og sælge hængekøjer og tofu, som de distribuerer kommercielt. De gør også pligter og vedligeholdelse omkring ejendommen, herunder malkekøer og vedligeholde fællesskabet haver. Medlemmerne deler virksomhedernes overskud, og modtage et stipendium og sundhedspleje. Samfundet blev etableret i 1967.


  Three Rivers, Oregon

  Three Rivers samfund er en off-the-grid kvarter i en ferie i det centrale Oregon, hvor beboernes hjem deler sol og vind strømkilder. Store feriehuse og små boligområder skure udgør denne eklektiske samfund ligger i Oregon High Desert. Vand er bragt ind fra byen og opbevares i reservoirer. Den nærmeste by er Bend, Oregon, som er omkring en times kørsel væk. Samfundet blev etableret i slutningen af ​​1960'erne, og CB radioer var den eneste form for kommunikation i mange år. Nogle beboere har stadig deres CB håndtag indskrevet på skilte satset i slutningen af ​​deres indkørsler, i henhold til "Seattle Times." Beboere siger, at de nyder at leve i sådan et aflukket område.

 • Tags:

Posts Carousel