De bedste Shampoo til tør hovedbund & Fedtet hår

 • In Default
 • July 24
 • 99 Views
 • 0 comments

 • De bedste Shampoo til tør hovedbund & Fedtet hår  De bedste Shampoo til tør hovedbund & Fedtet hår Kreditering Jupiterimages / Pixland / Getty Images
 • Tør hovedbund opstår, når huden på hovedbunden mister fugt, hvilket kan forårsage hud at klø og flage. En tør hovedbund og skæl kan også være årsag til arp, som opstår, når olie bygger op på hovedbunden, ifølge Mayo Clinic. Hvis du har seborrheic dermatitis, kan du have både en tør, skællet hovedbund og fedtet hår. Den rigtige shampoo kan hjælpe med at fjerne fedtet hår og en tør hovedbund.


  Neutrogena T / Sal

  Neutrogena T / Sal er en afklarende og anti-skælshampoo, der hjælper med at reducere både olie oprustning og en skællet hovedbund. T / Sal anbefales af "The Washington Post" for skæl-kontrol og beroligende en irriteret hovedbund, og det er også markedsføres som en afklaring shampoo for at reducere produkt oprustning. Neutrogena aktive ingrediens er salicylsyre, som også er en aktiv ingrediens i mange over-the-counter og receptpligtig acne medicin. I både acne medicin og neutrogena T / Sal, er salicylsyre vist sig at reducere olie på huden, der forhindrer den i at gøre håret føler fedtet.


  Head & Shoulders skælshampoo (Fin eller fedtet hår)

  Head & Shoulders Dandruff Shampoo er en velkendt løsning på skællet, tørre hovedbund problemer. Derudover Head & Shoulders designet en shampoo specielt til personer med fedtet hår. Det aktive stof i Head & Shoulders skæl Shampoo til Fin eller fedtet hår er pyrithion, en zink antibakterielt middel, der hjælper tørre ud fedtet hud og forhindre flager. Hvis Head & Shoulders formel ikke virker for dig, kan en læge ordinere en shampoo med en stærkere dosis af pyrithion.


  Nizoral AD Shampoo

  "Cosmopolitan" anbefaler Nizoral AD Shampoo, en over-the-counter skælshampoo, der indeholder ketoconazol. Ketoconazol arbejder for at berolige hudirritation og forhindre hovedbund kløe, samt reducere skællet, tør hud. "Cosmopolitan" antyder, at Nizoral AD Shampoo også kan udtørre håret. Selv om dette kan være en god løsning for personer med fedtet hår, bør personer med normalt hår følger en anvendelse af Nizoral AD med en fugtgivende balsam.

 • Tags:

Posts Carousel