De bedste Over-the-Counter Hoste Medicin


 • De bedste Over-the-Counter Hoste Medicin  Spørg på apoteket eller lægen til råds om den bedste over-the-counter hoste sirup til dine symptomer. Photo Credit hostesaft billede ved timur1970 fra <a href = 'http% 3
 • Hoste er en af ​​de mest almindelige symptomer på almindelig forkølelse, hvilket er en virussygdom. Da det er forårsaget af en virus, antibiotika er ikke effektive mod forkølelse. Over-the-counter hoste medicin, såsom dekongestanter og smertestillende, tilbyder kun midlertidig lindring af symptomer, men de kan ikke afkorte den tid, du er syg, i henhold til MayoClinic.com.


  Expectorants

  En expectorant er et middel, der fremmer udledning af slim fra luftvejene. Den behandler fugtige hoste ved flydende de hårde-til-shift slim i foring af lungerne og fremmer dens udvisning.

  Den ledende ingrediens i alle expectorants er guaifenesin, som er blandet med lindrende middel, en olieagtig stof, der indeholder glycerin eller glucose til pels og lindre halsen, forklarer FamilyDoctor.org.


  Hoste suppressants

  Hoste suppressants, også kaldet hostestillende midler, lindre hoste ved at undertrykke funktionen af ​​center i hjernen, der styrer hosterefleksen ifølge FamilyDoctor.org. Dextromethorphan er et fælles hostestillende, der reducerer kun tørre og hacking hoste i forbindelse med forkølelse. Over-the-counter hoste suppressants kan hjælpe med at behandle alvorlige hoste, der interfererer med afbrudt nattesøvn.


  Kombinationsprodukter

  Dextromethorphan og guaifenesin kan kombineres med hinanden og i kombination med andre lægemidler, såsom smertestillende midler, dekongestanter eller antihistaminer. Disse produkter kaldes multi-symptom kold medicin, og de behandler sådanne symptomer som en body ømhed, feber, ondt i halsen og hovedpine forbundet med en forkølelse. Men hvis din primære symptom er hoste, kan udtørrende virkning af antihistaminer og dekongestanter i kombination medicin gøre slim tykkere og sværere at klare, hvilket kan gøre hoste værre, ifølge FamilyDoctor.org.

 • Tags:

Posts Carousel