De bedste måder at tilberede Top Round Roast Beef til Medium Rare doneness

 • In Default
 • December 14
 • 8 Views
 • 0 comments

 • De bedste måder at tilberede Top Round Roast Beef til Medium Rare doneness  Serveres en kold stege med saucer og opslag. Photo Credit Eising / Photodisc / Getty Images
 • Nogle stege, såsom chuck, smager bedst, når stegt indtil de er gaffel bud og falder fra hinanden, men top runde kræver særlig pleje. Denne hårde kødstykke smager bedst, når ristet til medium-sjældne og skåret tyndt. Stege den i ovnen, på grillen eller på stovetop, men holde dit kød termometer handy for nøjagtige resultater.

  Om Top Round

  Top runde kommer fra den øvre ryg ben af ​​en stud. Denne kuppelformet snit vejer ca. 10 pounds, selvom du sikkert vil finde halve portioner i 4- til 5-pund rækkevidde. Top runde er et naturligt magert udskæring af kød og kan være hårde. Skær det i tern for kebab, slice det tyndt til sandwich eller smide det i en grill kurv eller stegepande til fajitas eller røre-yngel.


  I ovn

  Den enkleste måde at tilberede en hel top runde stege i ovnen. Sæt ovnen til 300 grader Fahrenheit og placere den øverste runde i en bradepande. Steg kødet indtil et stegetermometer indsat i midten registrerer 125 F - en til to timer, afhængigt af størrelsen af ​​stegen. Dette er lavere end 145 F anbefalet af det amerikanske Department of Agriculture som minimum sikker temperatur til madlavning oksekød, men stegen vil være medium-sjældne - lidt pink, flavorful og saftigt.


  På Grill

  Du kan stege øverste runde på grillen enten som en hel stege eller som grillspyd eller skiver. At stege en hel top runde, varme grillen til medium varme, efterlader én brænder slukket. Placer stege på den kolde brænderen så det kokke løbet indirekte varme, indtil et stegetermometer indsat i kødet registrerer 125 F - en til to timer. Dæk stegen med folie, hvis det synes tør eller baste det med lidt oksekød bouillon. En hurtigere løsning er at skære kødet i tynde skiver og kog det i en grill kurv eller stegepande, eller skære kødet i tern og snor kuberne på grillspyd. Grillet eller sauteed denne måde, vil kødet koge i 15 minutter eller mindre. Kokken det lige indtil kødet er brunet på ydersiden, men lidt pink inde.


  Tips til succes

  Ved stegning en hel top runde, er det en god ide at salt kød og lad det sidde ved stuetemperatur en time før du koge det. Denne tidlige prep sikrer en flavorful, saftig stege, cooks jævnt. Lade stegen hvile i 15 til 20 minutter efter, at du fjerner den fra ovnen er også afgørende for succes. Resting kødet lader saft omfordele, så stege skiver lettere og smager fugtig og saftig. Hvis du griller eller sautering terninger eller skiver af kød, marinere kødet i køleskabet i flere timer forinden. Marinering tilføjer smag og fugt til en ellers noget tørre kødstykke. Kombiner med en smule olivenolie med hvidløg, soya, flydende røg eller andre krydrede ingredienser.

 • Tags:

Posts Carousel