De bedste Futsal Shoes

 • In Default
 • December 13
 • 16 Views
 • 0 comments

 • De bedste Futsal Shoes  Futsal kampe har indviklet fodarbejde. Photo Credit Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images
 • Futsal er en sport relateret til fodbold men mindre udbredt hørt om. Mange af verdens største fodboldspillere, herunder Pele og Zico, krediteret deres fantastiske færdigheder til at vokse op at spille spillet, som kaldes fem-a-side. Futsal spilles både indendørs og udendørs på basketball-size domstole med en bold, der er mindre og mindre hoppende end en fodbold. Den indviklede fodarbejde og overlegen passerer kræves bedst opnås med sko, der giver dig større fornemmelse for bolden.

  Forbedring Speed

  Futsal er en intenst tempofyldt spil, der kræver en masse af mund kontakt med bolden. Den bedste futsal sko giver dig mulighed for hurtigt at skifte retning og manøvrere bolden hurtigt i små rum, så de er lavet af materiale, der kan forbedre kontrollen med bolden. Ruskind eller microfiber ruskind overdel tillader skoen for at opretholde et bedre greb om bolden.


  En Tåleligt Lethed

  En let sko er ideel til futsal. Gode ​​futsal sko vil have en lav profil øvre og kan have en vis polstring i fodsengen mens de resterende let. En kvalitet sko bør veje et sted omkring 8 ounce eller mindre. Et slankt design, der ikke tilføjer unødvendig vægt er en funktion til at kigge efter i en god sko.


  Greb og kontrol

  En tynd sål er ideel til en futsal spiller at være i stand til at bevæge sig så hurtigt som muligt. Nogle futsal sko har såler tyggegummi gummi. Sålerne bør give mulighed for et godt greb og kontrol over bolden. Mod det samme mål, nogle futsal sko omfatter et stykke gummi, der ombrydes omkring tå området. Du kan vælge en sko med off center snørebånd for at tillade et større område for at slå til bolden. Den øgede slående zone kan hjælpe dig præcist manøvrere bolden.


  Pris og tilgængelighed

  Producentens vejledende udsalgspris på futsal sko spænder fra en økonomisk $ 25 til så højt som $ 120, som på datoen for offentliggørelsen. Alle de mest anerkendte producenter af fodboldstøvler også futsal sko. Skoen design, du vælger kan afhænge af din position. Sko designet specielt til forsvarslinje og målmænd, midtbanespillere og angribere er tilgængelige.

 • Tags:

Posts Carousel