De bedste frugt og grøntsager til Parkinsons sygdom

 • In Default
 • January 5
 • 18 Views
 • 0 comments

 • De bedste frugt og grøntsager til Parkinsons sygdom  Visse frugter og grøntsager kan være nyttigt for at lindre symptomerne på Parkinsons sygdom. Photo Credit producere afdeling billede ved brelsbil fra Fotolia.com
 • Læger forstår den generelle progression af Parkinsons € ™ s sygdom. Men den årsag og helbredelse for denne tilstand er stadig genstand for omfattende forskning på den del af førende neurologer. Parkinsons € ™ s sygdom, eller PD, normalt påvirker både mænd og kvinder over 50 år, men det kan påvirke yngre voksne så godt. Hvis du har PD, diskutere din behandling og kost med en sundhedsmedarbejder.

  Parkinsons sygdom

  Parkinsons € ™ s sygdom er en degenerativ neurologisk sygdom. Det påvirker neuronerne i den del af hjernen, der styrer muskelbevægelser. PD forårsager rystelser, besvær med koordination og bevægelse, nedsat tale og endda svært ved at synke. Disse symptomer intensivere som sygdommen skrider frem.


  Ernæring

  Der er ikke meget afgørende beviser på, hvilke fødevarer er særligt gavnligt for en person, der lider Parkinsons € ™ s sygdom. Men korrekt ernæring spiller stadig en væsentlig rolle i at håndtere Parkinsons € ™ s. Det er afgørende at opretholde en sund vægt. Hvis du har PD, er din krop allerede kæmper for mobilitet. Og ekstra vægt kan øge denne vanskelighed. Det er også vigtigt, at du fortsætter med at spise regelmæssige, ernæringsmæssigt lyd måltider. Søg hjælp, hvis det bliver svært at spise uden hjælp.


  Bær

  De fødevarer, der synes at holde de mest lovende i forsvaret mod Parkinsons € ™ s sygdom for både mænd og kvinder, samt at det er til gavn for dem, der faktisk beskæftiger sig med sygdom, er bær. Den særlige antioxidant, som findes i bær og andre røde og lilla frugter og grøntsager kaldes anthocyanin. Dr. Xiang Gao fra Harvard Medical School indrømmer, at, mens forskerne er stadig usikker på, præcis hvordan gavnlige bær er, og hvor meget beskyttelse, de tilbyder, har de vist sig at have sundhedsmæssige-styrke egenskaber i flere undersøgelser. Dr. Gao anbefaler med mindst 2 til 3 kopper bær hver uge. Æbler og citrusfrugter siges at have en positiv effekt på PD-patienter.


  Grøntsager

  Anthocyanin antioxidanten findes i røde og lilla grøntsager og frugter synes at være en vigtig del af den daglige ernæring for PD patienter. Disse gavnlige grøntsager omfatter tomater, rødkål, aubergine og røde peberfrugt, og de er alle rige på antioxidanter, som spiller en vigtig rolle i din bodyâ € ™ s evne til at bekæmpe sygdommen. Mens klare Parkinsons kan være udfordrende, vil en god kost hjælpe dig har de bedste chancer for at minimere de negative virkninger.

 • Tags:

Posts Carousel