De bedste fødevarer til forkølelse og influenza

 • In Default
 • January 17
 • 4 Views
 • 0 comments

 • De bedste fødevarer til forkølelse og influenza  Du kan ikke være op til østers, når du er syg, men deres indhold af zink kan hjælpe din krop bliver bedre hurtigere. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Koldt og regnfuldt vejr bringer ofte en stigning i forkølelse og influenza. Forkølelse, i særdeleshed er let spredes gennem hoste eller nysen. Med en anslået 1 milliard forkølelser om året, ifølge Medline Plus, er det nyttigt at kende nogle af de bedste fødevarer til forkølelse eller influenza.

  Food Fighters

  Det gamle ordsprog om kylling suppe er faktisk gode råd. Ifølge en undersøgelse i oktober 2000 spørgsmålet om "BRYST Journal," kylling suppe blev fundet at hæmme inflammation, som sandsynligvis en medvirkende faktor af øvre luftvejsinfektioner. Registreret diætist Ilyse Schapiro anbefaler spise appelsiner eller grapefrugt for deres C-vitamin indhold, som kan hjælpe sparke en kold. Hun advarer mod at drikke juice på grund af den overskydende sukker indhold, der rent faktisk kan forlænge din sygdom. Schapiro også rådgiver nyder en mager protein, som kylling eller kalkun, at hjælpe din krop at gøre flere hvide blodlegemer. Ifølge '' Sundhed ',' østers er en anden måde at bekæmpe sygdom, fordi de er en god kilde til zink. En undersøgelse offentliggjort i spørgsmålet om "Fremskridt i terapi" fra juli 2001 fandt deltagerne bruger hvidløg kosttilskud i 12 uger havde færre forkølelser end placebogruppen. Mens hvidløg er godt for at forebygge forkølelse, vil det ikke forkorte varigheden, som bestemt ved en undersøgelse i juli 2012 spørgsmålet om "American Family Physician".

 • Tags:

Posts Carousel