De bedste Cardio øvelser for en Slim Tummy


 • De bedste Cardio øvelser for en Slim Tummy  Kør din vej til en flad mave. Photo Credit Jupiterimages / Stockbyte / Getty Images
 • Hvis du vil have en slank mave, laver cardio motion regelmæssigt er en vigtig faktor. Cardio øvelser, der er det bedste for at få tonet abs er dem, der ikke kun brænde flest kalorier og fedt, men også engagere din kerne muskler mens du gør det. Kost og styrketræning er to andre vigtige elementer til at skabe en tonet mave.

  Samlet Fat Burning og Flat Abs

  For at få din ønskede flad mave, du har brug for at forbrænde fedt over hele kroppen, så dine mavemuskler kan vise igennem. At forbrænde fedt mest effektivt, forstår dit mål hjertefrekvens, som er 50 til 80 procent af din maksimale puls, eller MHR, i henhold til American Heart Association. Du kan beregne dette tal ved at fratrække din alder fra 220, så hvis du er 35 år, er din MHR er 185, og dit mål zone er 99,5-148 slag i minuttet. Kendskab til disse numre er nyttigt for cardio interval træning, hvor du gør cardio intervaller går fra din høje målzone til din nederste zone. En College of New Jersey undersøgelse ledet af Jie Kang kigget på træning effektivitet og fandt, at mænd, der kørte hårdere og hurtigere i begyndelsen af ​​deres kørsler brændte omkring 5 til 10 procent mere overordnet fedt. Mere fedtforbrænding betyder en slankere krop generelt, herunder mave.


  Hit the Road

  Cardio, der vil brænde flest kalorier hænderne ned kører. En 155-pund person kører otte minutters miles kan forvente at brænde 930 kalorier på en time, ifølge Harvard Health Publications. Ikke alene er det en kalorie shredder, kører engagerer alle dine kerne muskler, herunder din abs, obliques, ryg, bækken muskler og røv. Den mavemuskler kontrakt konstant under en kørsel, pr "The Essential Runner" af John Hang, som hjælper tone abs. Cardio fra kørende vil brænde fedt og lade tonet abs at vise igennem.


  Dive In

  Svømning er en anden effektiv cardio træning for en flad mave, og for dem, der finder kører hårdt på leddene, svømning har den ekstra fordel af at være skånsomme. En 155-pund person vil brænde omkring 750 kalorier ved at gøre omgange i en time. Ifølge OL-guldvinder Janet Evans i sin bog "Total Svømning," svømning arbejder de abs bedre end nogen anden cardio træning. Freestyle slagtilfælde - den nemmeste at mestre - kræver, at du rotere din krop lidt for hvert slag; at opretholde justering, som du svømme i en lige linje dine mavemuskler og obliques er engageret, ifølge USA Swimming.


  Pedal, Pedal, Pedal

  Going for en cykeltur er en anden effektiv kalorie brænder, der engagerer dine mavemuskler. En 155-pund person, cykle på 16 til 19 km / h, vil brænde 892 kalorier på en time. Vedligeholdelse af din saldo på cyklen indgreb de centrale muskler og bliver ud på vej kantsten workout kedsomhed, konstaterer Bicycling.com. Hvis det at være ude på vejen ikke appellerer til dig, overveje at tage en Spin klasse, der har de samme ab fordele og også brænder 782 kalorier for en 155-pund person for en timelange klasse, ifølge Harvard Health Publications.


  Jumping Rope

  Hoppe reb - det elskede tidsfordriv af din barndom - er også en effektiv kalorie brænder. En 155-pund person kan forbrænde 186 kalorier ved at hoppe reb for kun 15 minutter, ifølge Harvard Health Publications. Du vil blive engagerende centrale muskler med hver hoppe, i henhold til "Real Simple" magasin. Bland den grundlæggende to-benede hoppe med one-legged spring, høj-stepping springer - bringe alternerende knæ højt mod brystet - og skiftevis ben hopper ved at skifte fra højre til venstre med hver swing af rebet.


  Muskel Building Træning

  For at opnå tonet abs skal du bygge din mave muskler, ud over at afbrænding de lag af fedt gennem cardio. Ifølge en 2013 undersøgelse offentliggjort i "Journal of Strength & Conditioning Research" de to bedste ab tonere er squats og dødløft. Mens de fleste mennesker forventer crunches eller sit-ups til toppen af ​​listen, undersøgelsen fundet gennem EMG test, der squats og dødløft engageret flest muskler i din midsection.


  Du er hvad du spiser

  Du kan ikke undgå at en sund kost, hvis du ønsker en flad mave; for, at du skal spise færre kalorier, end du forbruge. Et pund fedt er lig 3.500 kalorier, så hvis du ønsker at tabe et pund om ugen, skal du reducere dine daglige kalorier ved 500. Hertil kommer, ifølge "Shape" magasin, fiberrige og lav natrium fødevarer reducerer oppustethed og hjælpe tromle din mave. Bønner, bær og nødder, især mandler, hjælper fordøjelsen og holde dig følelsen fyldigere længere. For yderligere at holde bloat i skak, drikker otte 8-oz. glas vand hver dag for at skylle ud natrium.

 • Tags:

Posts Carousel