De bedste Basketball sko til brede fødder

 • In Default
 • January 9
 • 7 Views
 • 0 comments

 • De bedste Basketball sko til brede fødder  Nogle basketball sko er designet med bredere fødder i tankerne. Photo Credit basketball sko og skygge af afspilleren billedet af Alexey Klementiev fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • I modsætning til mange andre sportssko, er de fleste basketball sko designet med væsentligt mere støtte end den gennemsnitlige løb eller cross training sko. På grund af den konstante laterale og vertikale bevægelse, at sport kræver, basketball sko har mere polstring, svangstøtte og ankel støtte end andre sko. På grund af disse kvaliteter, er det ikke alt for svært at finde et par basketball sko, der er velegnet til brede fødder, da folk med brede fødder typisk brug for denne form for støtte alligevel.

  Fælles Faldgruber  De bedste Basketball sko til brede fødder  Basketball sko er designet til at understøtte foden på steder andre sko ikke. Photo Credit Sko og Basketball isoleret på gul billede ved TekinT fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>

  Mange basketballspillere med brede fødder gør fælles fejl at bruge cross trainer sko til at spille basketball. Mens disse sko er designet til atletisk slid, kan den konstante spring udført i basketball risikerer rullet ankler og sårede buer uden den høje ankel støtte, basketball sko har. Især hvis du har brede fødder, iført lavt stigende crosstrainere eller løbesko til at spille basketball i dåse risiko alvorlig skade på anklen og bue uden den rette støtte.


  Hvor kan man købe

  Du kan finde en kvalitet par basketball sko til enhver sportsforretning, herunder Sports Authority eller Big 5 Sporting Goods. Disse butikker er typisk fyldt med de nyeste model design, en virksomhed producerer, og derfor er generelt sælges med fabrikken garantier ud over i butikken tilbagevenden politikker. Især for spillere med brede fødder, hvis du har problemer med at beslutte, om et par sko passer dig godt, bør du helt sikkert shoppe et sted, der tilbyder den slags tilbagevenden politikker og garantier.


  Koste

  Da basketball sko sælges i detail sportsudstyr butikker som Sports Authority er typisk de nyeste modeller, de kan være lidt dyrere end andre discountbutikker (som Payless eller Shoe Pavilion, som sælger gamle sæson modeller). En butik som Sports Authority opkræver overalt fra $ 70 til $ 100 for et par basketball sko, i modsætning til de discountbutikker, som kunne opkræver $ 30 til $ 60 for en ældre model par sko. Selv om disse discount sko er billigere, men de typisk ikke kommer med garantier, da de er ældre modeller.


  Tilbehør

  Spillere med brede fødder kunne overveje at investere i et par sko skær til at støtte deres buer. Da mange sko ikke er designet til brede fødder, kan de ofte mangler niveauet for dæmpning og støtte, at brede fødder efterspørgsel. Hvis du ofte løber ind i dette problem, kan et par af gel inserts eller arch support indsætter hjælpe med at løse dette problem. Indsætter koste omkring $ 20 til $ 30, og sælges på de fleste sportsudstyr butikker.

 • Tags:

Posts Carousel