Dave Goldberg Død: Løbebånd Linked med 3 Dødsfald Årlig

  • In Default
  • June 18
  • 10 Views
  • 0 comments

Dave Goldberg Død: Løbebånd Linked med 3 Dødsfald Årlig
Credit: EpicStockMedia | Shutterstock

Død 47-årige Dave Goldberg, administrerende direktør for SurveyMonkey og mand af Facebook executive Sheryl Sandberg, viser, at alvorlige og endda fatale ulykker kan ske, mens du bruger træningsudstyr. Men der er sikkerhedsforanstaltninger folk kan tage for at forebygge skader, siger eksperter.

Sidste fredag, Goldberg udøvede på en gym i en privat resort i Mexico, hvor han og hans familie var på ferie, ifølge New York Times. Goldberg syntes at være faldet ud af løbebånd han brugte, og senere døde af hovedtraume og blodtab.

"Dette er et alvorligt eksempel eller tilfælde, hvor [et løbebånd skade] kostede ham livet," siger Dr. Michael Jonesco, en primær pleje sports medicin læge på The Ohio State University Wexner Medical Center, som ikke var involveret i Goldberg sag.

Dødelige kvæstelser fra løbebånd er sjældne - mellem 2003 og 2012, var der 30 dødsfald i forbindelse med løbebånd, med et gennemsnit på tre dødsfald om året, i henhold til Consumer Product Safety Commission USA.

Men andre skader - såsom ankelforstuvninger eller flået knæ - er mere almindelige, sagde Jonesco. I 2014 var der omkring 24.400 skader i USA er forbundet med løbebånd, der krævede et besøg på skadestuen, ud af de 62.600 samlede skader i forbindelse med enhver øvelse udstyr, i henhold til CPSC.

Det er ikke klart, hvad der forårsagede Goldberg at falde fra løbebåndet. Det kunne have været glider eller snubler, eller Goldberg kunne have oplevet et hjerte problem som et hjerteanfald, som fik ham til at miste bevidstheden, sagde Jonesco.

Når nogen kollapser under træning, "Jeg har altid bekymre sig om hjerte" som en mulig årsag til faldet, sagde Jonesco.

Af denne grund, før folk begynder at udøve på et løbebånd, bør de først sørge for, at de er fit nok til at udøve ved høje intensiteter, sagde Jonesco. Hvis en person har risikofaktorer for hjertesygdom, såsom højere alder, tobak eller stofbrug, fedme eller en familie historie af hjertesygdomme, bør de tale med deres læge om, hvorvidt det er sikkert for dem at deltage i høj intensitet kardiovaskulære aktiviteter, Jonesco sagde. [7 Fælles Trænings Fejl og hvordan du retter dem]

Folk kan også komme til skade på løbebånd, hvis de er i et ukendt indstilling, eller ved hjælp af et særligt løbebånd for første gang, siger Jonesco. En ny løbebånd kan have forskellige objekter eller et forskelligt bounce, end en bruger er vant til, hvilket kan forårsage personen til at falde.

Indtil folk gøre sig bekendt med ethvert nyt stykke træningsudstyr, bør de starte med en lavere intensitet og undgå distraktioner såsom at lytte til musik med hovedtelefoner, sagde Jonesco. Når du er blevet fortrolig med et løbebånd, så kan du øge intensiteten af ​​din træning, sagde han.

Folk, der er vant til at udøve udendørs kan være mindre komfortable med den temmelig smalle sti af et løbebånd, sagde Jonesco. "Det tager ikke meget af en fejltrin eller fejlberegning" at gå væk fra slidbanen, hvis du ikke er vant til den smalle sti, sagde han.

Jonesco anbefaler også følgende sikkerhedsforanstaltninger, når du bruger et løbebånd:

  • Flyt løbebåndet væk fra væggen: Hvis løbebånd er mod en væg, kan du rammer muren, når du falder af, hvilket kunne øge traumer.
  • Brug en sikkerhedsnøglen: Sikkerheden nøglen sættes i løbebånd og har en ledning, der ombrydes omkring dit håndled. Hvis nøglen kommer ud af løbebånd, da det ville gøre, hvis du faldt, stopper løbebåndet automatisk.
  • Træne med venner: Hvis andre mennesker er i gymnastiksalen med dig, de kan gribe ind hvis der er en nødsituation.

Jonesco bemærkede, at løbebånd er generelt sikkert, og et middel til at udøve, når du ellers ikke ville være i stand til, som når det er meget varmt eller koldt udenfor. "Jeg vil ikke anbefale mod brugen af ​​løbebånd til fitness ... [men] som med enhver øvelse aktivitet, sikkerhed først."

Posts Carousel