Dårlige bivirkninger af Yaz

 • In Default
 • January 4
 • 7 Views
 • 0 comments

 • Dårlige bivirkninger af Yaz  Yaz er en oral præventionsmiddel, og det har bivirkninger. Photo Credit kvinde billede af Mat Hayward fra Fotolia.com
 • Yaz (drospirenon og ethinylestradiol) er en oral præventionsmiddel anvendes af kvinder i den fødedygtige alder. Yaz virker ved at hæmme ægløsningen og ændre både livmoderhalskræft og livmoderslimhinden for at forhindre graviditet. Ifølge Drugs.com, er det også anvendes til behandling af moderat acne hos kvinder, der er mindst 14 år gammel og er begyndt at have menstruation, og som ønsker at bruge p-piller for at forebygge graviditet. Yaz er også anvendes til behandling af præmenstruelt dysforisk lidelse (PMDD), som omfatter symptomer såsom humørsvingninger, irritabilitet, angst, depression og vægtøgning. Der er dårlige bivirkninger af Yaz-brugere bør være opmærksomme på.


  Blodprop og Stroke

  En dårlig bivirkning af YAZ er udviklingen af ​​blodpropper. Disse blodpropper kan løsne og forårsage en hjerneblødning (slagtilfælde). Kvinder ældre end 35, der ryger cigaretter og bruge Yaz er på et højere risiko for at udvikle blodpropper. Dem, der oplever migræne hovedpine med eller uden en aura bør konsultere en neurolog, før du tager Yaz, da de kan også være en øget risiko for slagtilfælde. Ifølge Drugs.com, pludselig følelsesløshed eller svaghed, forvirring, smerte bag øjnene, bør problemer med syn, tale, eller balance rapporteres til en læge med det samme.


  Heart Attack

  Kvinder, der tager Yaz kan være en øget risiko for et hjerteanfald. Rygning og fremskreden alder kan øge denne risiko. Kvinder med en historie af hjertesygdomme, slagtilfælde, hypertension (forhøjet blodtryk) eller hyperlipidæmi (højt kolesterol) bør spørge deres læge, hvis Yaz er en sikker løsning prævention. Tegn og symptomer på et hjerteanfald omfatte brystsmerter eller tung følelse, smerte breder sig til armen eller skulderen, kvalme, svedtendens eller en generel syg følelse, rapporterer Drugs.com. Enhver kvinde oplever disse bivirkninger bør søge øjeblikkelig lægehjælp.


  Levertumorer og Kræft

  Anden dårlig bivirkning af YAZ er udviklingen af ​​godartede (ikke-kræft) eller cancerøse levertumorer. Kvinder med en historie af leversygdom, leverkræft, skrumpelever eller hepatitis bør konsultere en læge, før du tager Yaz. Nogle læger måske ønsker at overvåge en patients leverfunktion, mens du tager Yaz. Tegn og symptomer på leversygdom kan omfatte træthed, abdominal oppustethed, mavesmerter, appetitløshed, vægttab og gulsot (gulfarvning af sclera af øjne og hud). Kvinder, der tror, ​​de kan være oplever tegn og symptomer på leversygdom, bør kontakte deres sundhedspleje udbyder.

 • Tags:

Posts Carousel