Dårlige arbejdsstillinger kan lande dig i et plejehjem

  • In Default
  • March 16
  • 1 Views
  • 0 comments

Dårlige arbejdsstillinger kan lande dig i et plejehjem

Tirsdag, 9 april, 2013 - Du kan tænke to gange om at rulle dine øjne, næste gang dine bedsteforældre fortælle dig at sidde ret op og ned eller skolens sygeplejerske anmoder om at tjekke dit barn til skoliose.

Slår ud spinal form og vinkel er en risikofaktor for plejehjem optagelse senere i livet, ifølge en ny undersøgelse offentliggjort i tidsskrifter i Gerontologi Serie A: Biologisk Institut og Medical Sciences.

I undersøgelsen, forskere ved Toho University i Japan målt spinal arbejdsstillinger på mere end 800 deltagere (58 procent kvinder) 65 år og ældre ved hjælp af en computer-assisteret noninvasiv enhed til beregning af arkitekturen af ​​rygsøjlen.

"Spinal kropsholdning ændrer sig med alderen, men akkumuleret beviser for, at god spinal kropsholdning er vigtig i at tillade den gamle at opretholde et selvstændigt liv," undersøgelsens forfattere erklærede i en pressemeddelelse.

De afdækket en spinal vinkel kaldet stammen hældningsvinkel, som er mellem sandt vertikal og en ret linje fra det første brysthvirvel i nakken til den første baekkenhvirvel i den nedre ryg, som den mest sandsynlige til at forudsige behovet for hjælp med daglige aktiviteter som badning, spise, og dressing i alderdommen.

Når seniorer med stammen hældningsvinkel i deres spines begynder at afhænge af andre, hjem bistand eller plejehjem adgangskrav kan følge, siger forskerne. En opfølgning med undersøgelsens deltagere fire og et halvt år efter, at de blev først målt konstateret, at:

  • Mere end 15 procent var afhængige af hjælp med dagligdags aktiviteter.
  • Mere end 7 procent var død.
  • Deltagere med den mest alvorlige vinkel spinal hældning var mere end tre gange større sandsynlighed for at blive afhængige.

Ifølge en anden undersøgelse for nylig, i tidsskriftet Alder og Aging, er 40 procent større sandsynlighed for at blive optaget på plejehjem end mænd, en eftervirkning af gifte ældre mænd, der ikke længere kan levere pleje i hjemmet på grund af aldersbetingede fysiske problemer kvinder.

Posts Carousel