Dannon Yoghurt Næringsindhold

 • In Default
 • September 3
 • 4 Views
 • 0 comments

 • Dannon Yoghurt Næringsindhold  Dannon yoghurt kommer i snesevis af sorter og varianter. Photo Credit yaourt billede ved danimages fra Fotolia.com
 • Den Dannon Company gør en bred vifte af yoghurt og yoghurt-afledte fødevareprodukter i snesevis af varianter og betjener størrelser. Udover Dannon s frugt-on-the-bund, Lys & Fit og almindelig yoghurt, Dannon gør helt naturlige, græsk stil, probiotiske-forstærket Activia og børnevenlige sorter som Danimals. Flavors varierer fra almindelig til det eksotiske, såsom Pomegranate Berry. Fedtindhold, kalorier og andre ernæring fakta varierer; Men alle sorter er rige på flere vigtige næringsstoffer.

  Original og All-Natural

  Dannon s frugt-on-the-bottom yoghurt kommer i 10 frugtsmag. En 6-ounce beholder giver 150 kalorier, 1,5 g fedt, 6 g protein, 26 g kulhydrater og 95 mg natrium.

  Dannon All-Natural yoghurt tilbydes i fire smagsvarianter, herunder vanille og kaffe. En servering indeholder 150 kalorier, 2,5 g fedt, 7 g protein, 25 g kulhydrater og 100 mg natrium.

  En 6-ounce servering af Dannon fedtfattig yoghurt naturel har 100 kalorier, 2,5 g fedt, 8 g protein, 12 g kulhydrater og 155 mg natrium. Den nonfat almindelig 6-ounce kop tilbyder 80 kalorier, 0 g fedt, 9 g protein, 12 g kulhydrater og 120 mg natrium.


  Specialty yoghurt

  Dannon Lys & Fit er sødet med et ikke-nærende sødemiddel og kommer i omkring 20 varianter. Disse findes i mange forskellige størrelser i tillæg til de enkelte 6-ounce beholdere. En servering giver 80 kalorier, 0 g fedt, 5 g protein, 16 g kulhydrater og 75 mg natrium.

  Dannon græske stil yoghurt kommer i 5,3-ounce containere i fem varianter, såsom honning og jordbær. De er fedtfri, men kalorier spænder fra 80 til 140, mens protein spænder fra 12 til 15 g, og kulhydrater nummer 6 til 23 g.

  Dannon gør speciale yoghurt såsom Danimals, der markedsføres til børn. En yoghurt markedsføres mod kvinder med fordøjelses problemer, Activia, byder den ekstra probiotiske kultur bifidus Regularis.


  Vitaminer

  Dannon yoghurt er en god mad kilde til riboflavin eller vitamin B2 og B12-vitamin. I gennemsnit en portion møder 25 og 15 procent af den anbefalede daglige værdi, eller DV, for hvert næringsstof, hhv. Riboflavin er nødvendige for energimetabolisme. Det understøtter også produktionen af ​​hormoner, neurotransmittere, kaldet hjernen kemikalier, og røde blodlegemer. Vitamin B12 er også behov for at producere røde blodlegemer, støtte nervesystemet og spiller en rolle i energimetabolisme og kardiovaskulær sundhed.


  Mineraler

  Dannon yoghurt er rige på mineraler calcium og fosfor, møde i gennemsnit på 30 og 20 procent af DV for hver hhv. Calcium og fosfor spiller en væsentlig rolle i at opbygge og vedligeholde stærke knogler og tænder. Calcium regulerer muskelsammentrækning og blodtryk, og fosfor er nødvendig for at aktivere visse proteiner og B-vitaminer. Det er også en bestanddel af alle cellemembraner.

  Visse sorter af Dannon yoghurt mødes over 10 procent af DV for kalium, hvilket gør det en god fødekilde for dette mineral. Kalium hjælper med at fremme en sund blodtryk, er vigtig for muskelsammentrækning og regulere hjerteslag.


  Ekspert Insight

  Ifølge en April 1998 gennemgang af firmanavn yoghurt udgivet af Center for Science i offentlighedens interesse eller CSPI, hvis du er på udkig efter en sund yoghurt, vælge en, der indeholder "live aktive kulturer" og er lav i sukker og kalorier .

  CSPI anbefalede "Best Bites" var almindelig yoghurt uden sukker eller kunstige sødestoffer, der mødtes mindst 25 procent af DV for calcium i en 6-ounce servering. Dannon fedtfri og fedtfattige plain yoghurt gjorde "Bedste Bites" liste. Flere andre Dannon yoghurt, såsom Danimals, blandet fedtfrie frugt yoghurt og fedtfattig frugt-on-the-bund var opført som "hædrende omtale", fordi de indeholder sukker eller kunstige sødestoffer og mindre calcium.

 • Tags:

Posts Carousel