Dandelion Root & Menstruation

 • In Default
 • March 23
 • 2 Views
 • 0 comments

 • Dandelion Root & Menstruation  Vær på vagt af pesticider, hvis du bruger mælkebøtter fra din værftet. Photo Credit Thinkstock / Comstock / Getty Images
 • Trods sine levende gule blomster, er mælkebøtte plante generelt betragtes som en ukrudtsplante, der invaderer din baghave. Dog er både roden og bladene af mælkebøtte anlæg anvendes til mange sundhedsmæssige formål, herunder til at lette symptomerne på menstruation. Rødderne er friske i det tidlige forår eller sene efterår eller fås tørrede eller i tinkturer. Tal med din læge, før du tager mælkebøtte.

  Mælkebøtte for Menstruation

  Mælkebøtte vigtigste sundhedsmæssige fordele er ikke for menstruation, men i stedet for at stimulere og rense bugspytkirtlen, leveren, galdeblæren og nyrerne og lette fordøjelsessystemet. Ikke desto mindre kan nogle af dets egenskaber udvide sig til symptomerne på menstruation og præmenstruelt syndrom. Det kan hjælpe kraftig blødning, en forpasset periode, menstruationsbeskyttelse hovedpine, forstoppelse og anæmi.


  Overvejelser

  Bladene af mælkebøtte kan også hjælpe menstruation og præmenstruelle symptomer. Bladene, men ikke de rødder, er vanddrivende, hvilket kan lindre væskeophobning fra menstruation. De giver også kalium, mens mange andre diuretika tage det væk fra kroppen. Mælkebøtteblade også mange af de samme fordele af mælkebøtte rødder.


  Overvejelser

  Der er en række måder, du kan tage mælkebøtte. Gøre en te ved udblødning 1 til 2 tsk. af bladene eller 1/2 til 2 tsk. af roden i en kop kogende vand i fem til ti minutter. Som en lettere metode, kan du købe færdigpakkede teposer og følg pakke retninger for at gøre te. Andre muligheder er at tage et blad eller rod tinktur eller en pulveriseret ekstrakt af bladet eller rod, som du kan finde i helsekost og specialbutikker.


  Advarsler

  Tager mælkebøtte kan forårsage et par bivirkninger og interaktioner. Du kan være allergisk over for det, især hvis du er allergisk over for morgenfruer, kamille, røllike, ragweed, krysantemum, bellis eller jod. Det kan også forårsage sår i munden, halsbrand og hudirritation. Tal med din læge, før du tager det, hvis du har galdesten eller anden galdeblæren tilstand, eller hvis du tager antacida, lithium eller antibiotika.

 • Tags:

Posts Carousel