Dandelion Root & gigt

 • In Default
 • February 9
 • 5 Views
 • 0 comments

 • Dandelion Root & gigt  Mælkebøtte rod er en urte terapi anvendes til at reducere symptomerne på gigt. Photo Credit Photos.com/Photos.com/Getty Images
 • Gigt er en form for inflammatorisk gigt karakteriseret ved pludselige og tilbagevendende episoder af smerter og hævelse i et eller flere led, der ofte påvirker fælles af storetåen. Denne tilstand er forårsaget af en opbygning af urinsyre i synovial væske, der omgiver og puder hver samling. Til sidst, uratkrystaller dannes, der forårsager smerte og betændelse i synovium væv. Mælkebøtte rod er en traditionel behandling for gigt, fordi dens vanddrivende egenskaber øger urin flow og afskaffelse af urinsyre. Se din læge, før selv-behandler din tilstand for at udelukke andre fælles og nyrelidelser og undgå eventuelle bivirkninger fra denne urt.

  Behandling Approach

  Ifølge MayoClinic.com, din krop producerer urinsyre med det formål at nedbryde puriner, naturligt forekommende stoffer, der findes i stort set hver eneste celle i alle planter og dyr, som udgør byggestenene i DNA. Normalt puriner nedbrydes sammen med celler som de dør ud og få genbrugt under regelmæssig cellulære omsætning. Urinsyre er biproduktet resterende når dekomponeringen af ​​puriner er færdig, så tilstedeværelsen af ​​et vist niveau af dette stof i blodet er helt normalt. Problemer opstår, når denne syre er ikke korrekt filtreres og elimineres gennem nyrerne. Konventionel behandling omfatter medicin til at afhjælpe smerter og reducere inflammation, samt lægemidler, der enten reducerer urinsyre produktion eller letter dens fjernelse fra nyrerne.


  Mælkebøtte Farmakologi

  Den "Physicians 'Desk Reference for Herbal Medicines" identificerer flere sesquiterpenlactoner og steroler i mælkebøtte, herunder beta-sitosterol. Urten indeholder også apigenin, et stof, vidt udbredt i planteriget og associeret med analgetiske og antiinflammatoriske egenskaber. De bitre forbindelser i roden er cholagogic i den øvre tarmkanal, hvilket betyder, at de stimulerer produktionen af ​​galde. En gennemgang af den farmakologiske profil af mælkebøtte offentliggjort i 11 oktober, 2006 nummer af "Journal of Ethnopharmacology" beskrives en række biologiske virkninger af herb understøttes af forskning, herunder vanddrivende, anti-inflammatoriske og smertestillende egenskaber.


  Behandling af gigt

  Gigt er blandt den lange liste over lidelser mælkebøtte rod er traditionelt anvendes til behandling i urtemedicin. Ifølge PDR er mælkebøtte rod anvendes i kinesisk og ayurvedisk medicin til behandling af gigt, nyresygdom og urinvejslidelser. I Europa den tyske E Kommissionen, et reguleringsorgan ligner den Federal Drug Administration i USA, der er godkendt mælkebøtte til behandling af urinvejsinfektioner. Vellykket behandling af gigt tilskrives en stigning i urinproduktion ved at øge fjernelsen af ​​salt og vand fra nyrerne.


  Sikkerhedsforanstaltninger Overvejelser

  Du bør ikke bruge mælkebøtte rod, hvis du har en kendt allergi over for planter i daisy familien. Ifølge University of Maryland Medical Center, kan forbindelser i denne urt påvirke absorptionen eller udførelse af andre medikamenter, såsom quinolon antibiotika og lithium. Spørg din læge, før du bruger denne urt, hvis du har en historie af galdeblære sygdom.

 • Tags:

Posts Carousel