Daglig registrering Kan Boost Fibromyalgi Care

  • In Default
  • February 14
  • 4 Views
  • 0 comments

Daglig registrering Kan Boost Fibromyalgi Care

Torsdag 3 februar (healthday News) - Daglige elektroniske registreringer af symptomer kan hjælpe fibromyalgi patienter og deres læger til bedre at forstå den betingelse, en ny undersøgelse viser.

Forskerne gav 81 kvinder med fibromyalgi en personlig digital assistent (PDA) enhed. Patienterne brugte deres PDA til at rapportere smerter, søvnproblemer, følelsesmæssig nød og andre spørgsmål tre gange om dagen i 30 dage.

Forskerne ved University of Utah og University of Washington mente, at denne evne til straks at rapportere symptomer ville være mere effektiv end at spørge patienterne til at huske symptomer ved deres regelmæssige besøg med deres læger.

Undersøgelsen er offentliggjort i januar nummer af The Journal of Pain på.

Resultaterne viste, at være i stand til at analysere en række foranstaltninger af flere symptomer over tid kan bidrage til at afklare relationer mellem symptomer, siger forskerne i en pressemeddelelse fra det amerikanske Pain Society. For eksempel, de optegnelser, som patienterne i denne undersøgelse viste, at: tidligere smerte er en væsentlig indikator for både træthed og følelsesmæssig nød; før forværring af træthed forudsiger aktuelle øget smerte; og en tidligere stigning i følelsesmæssig nød forudsiger aktuelle træthed.

Flere oplysninger

Det amerikanske National Women Health Information Center har mere om fibromyalgi.

- Robert PREIDT

KILDE: The Journal of Pain, pressemeddelelse, Jan 27, 2011

Sidst opdateret: 3 februar 2011

Posts Carousel