Cricket Tips til Batting Against hurtig bowlers

 • In Default
 • March 19
 • 9 Views
 • 0 comments

 • Cricket Tips til Batting Against hurtig bowlers  Cricket hold normalt omfatte mindst tre bowlers, der er dygtige til hurtige leverancer. Photo Credit Digital Vision. / Digital Vision / Getty Images
 • Gode ​​hurtige bowlers, også kaldet tempo bowlers, er prisen for en vellykket cricket hold, men ikke alle hurtige leverancer er de samme: Strike bowling, swing bowling og søm bowling er alle typer af hurtige leverancer. Afhængig af den anvendte metode, kan en gærdespiller har overalt 0,05-0,09 af et sekund til at beslutte, hvordan man bedst kan håndtere leveringen, og nogle skud er bedre end andre mod hurtige bowlers.

  Øjne på Bowler

  Ser både bolden og bowler vil give dig en idé om whatâ € ™ s kommer næste, så du kan beslutte, hvad de skal gøre. Vurdere bowler efter spor i hans holdning og hans opførsel først, derefter holde dine øjne niveau med sin hånd. Hvis han holder bolden med spidsen af ​​fingrene, er det en indikation af, at hans levering kan være langsommere. En støt linje af syne på bolden kan øge din reaktionstid, hvis tyder på, at det vil være en hurtig levering.


  Bedste Shots

  En on-drev skud kan være effektiv mod hurtig bowlers hvis de fejle og over-banen, hvilket får bolden til at hoppe for tæt på gærdespiller. Hit det midt-eller til venstre. En hård firkantet snit shot fungerer godt med plads nok off-stump, eller området foran gærdet længst fra dine ben. Den bedste og nemmeste skudt reaktion på en hurtig bowler er over hans hoved.


  Batting Position

  Hvordan du hæve din bat som forberedelse til levering kan være medvirkende til at bestialsk en hurtig bowler. Ifølge ImproveYourCricket, en lav ryg løft øger den tid du har til at måle bolden kommer på dig. Jo højere din bat, at jo mere tid det vil tage dig i kontakt med bolden. Dette kan give bolden komme forbi dig til din gærde. En lige bat, opsætning med ansigtet af din bat mod gærdespiller, reducerer det område, hvor bolden kan få af dig. En backfoot forsvar er et standard middel mod hurtige bowlers, hvis du bruger en lige bat og holde dine fødder solidt plantet.


  Tålmodighed

  En hurtigere levering betyder ikke en gærdespiller må reagere hurtigere. Hvis du hopper pistolen, kan du stadig svinge før bolden er for dig. Tag din tid og følge bolden med dine øjne, da den når dig.

 • Tags:

Posts Carousel