Cremer til tørre albuer

 • In Default
 • November 28
 • 18 Views
 • 0 comments

 • Cremer til tørre albuer  Cremer til tørre albuer Kreditering Creatas Images / Creatas / Getty Images
 • Fordi albuen område altid er udsat for, vil du ofte mærke til ekstra tørt hud på dette område. Overdrevent tørre albuer ikke kun føle kløende eller ubehageligt, men de kan også tage på en grov struktur og en mørk farve. Flere over-the-counter intensive fugtighedscreme kan bekæmpe en sådan tørhed og genoprette albuerne 'naturligt blød og glat udseende.


  Jergens Intense Moisture Therapy

  Jergens 'intense fugtighedscreme kommer anbefalet af Dr. Elizabeth Tanzi, en hudlæge skrive for "InStyle" magasin. Cremen rige blødgøringsmidler fælde fugt i din hud celler til langvarig beskyttelse mod tørhed. Af denne grund, siger Tanzi Jergens 'formel er et primtal for meget ru, tørre områder som albuer og fødder.


  Amlactin

  Redaktørerne af "Real Simple" magasin rose Amlactin som en ideel behandling til blødgøring af tør og ru hud på albuerne, som er særligt generende i løbet af vinteren. Det kropscreme går ud over grundlæggende fugtgivende ved infusion sin lotion med mælkesyre. Denne variation af alpha hydroxy syre hjælper trænge ind og eksfolierer døde hudceller til at skifte ham ud de uslebne, spredte områder, der ofte er almindeligt på albuerne.


  Olay Krop Quench Therapy Repair Concentrate

  "Good Housekeeping" magasin foreslår forsøger Olay s reparation koncentrat til ru, tør hud på kroppen, som f.eks albuerne. Reparation koncentratet har fugtighedsbevarende og blødgøringsmidler, der skaber en fugtbarriere, såsom glycerin, silikone og mineralolier. I mellemtiden, aminosyrer og vitaminer som niacinamid og E-vitamin hjælper albuerne hud til at helbrede, konstaterer magasinet.


  Lac-Hydrin Five Moisturizing Lotion

  Lac-Hydrin s lotion er en top performer til forebyggelse og behandling ru albuer, ifølge "Real Simple" magasin. Som dens grundlæggende hud balsam hjælper hydrat din ru hud, mælkesyre hjælper blødgøre og løsne døde hudceller, der giver dine tørre albuer deres mørkere udseende.


  Curel Intensiv Moisture Lotion for ekstra tør hud

  "Marie Claire" bladets redaktører anbefaler at bruge Curel s fugtgivende lotion til at hjælpe bekæmpe tør hud i albuen regionen. Ekstra blødgørende fugtighedscreme som vaseline, alle naturlige shea smør og glycerin skaber en fugtspærre mens gavnlige urteekstrakter, ligesom havre og appelsinskal olie, hjælp pleje din hud til at tilskynde den til at reparere sig selv, bemærk magasinets redaktører.

 • Tags:

Posts Carousel