Cranberry Juice og vand Diet


 • Cranberry Juice og vand Diet  Cranberry vand er kendt for at fremme både vægttab og detox fordele. Photo Credit Creatas / Creatas / Getty Images
 • Tranebær vand kost, også kendt som The Fat Flush Plan, blev udviklet af Dr. Ann Louise Gittleman, MS, CNS, Ph.D. Mens tranebær vand kost er berømt som værende både et vægttab program og detox plan, Quick Care hjemmeside peger på, at det meste af den tabte vægt er i virkeligheden, vand vægt og bør ikke betragtes som et permanent vægttab. Det anbefales, at du taler med din læge rådgiver, før der iværksættes på dette program.

  Baggrund

  Dr. Ann Louise Gittleman, MS, CNS, Ph.D., skabte dette program baseret på den teori, at overvægt er relateret til graden af ​​toksicitet i leveren, væskeophobning, en overflod af insulin samt stress. Ifølge Quick Care, kan en detox plan vise sig effektive i vægttab, fordi det fjerner de giftige elementer din krop ville naturligvis modtager fra forarbejdede fødevarer. Dette vil igen, giver din lever med en hvileperiode og forhindrer en ophobning af toksiner.


  Ernæring

  Mens mange juice-baserede afvænning programmer kræver en periode med faste, den tranebærsaft kost begynder med en to-ugers udrensning fase, hvor kalorier er begrænset og mejeriprodukter, hvede og sukker fødevarer er forbudt. Fremmes er proteiner, mindst 8 ounce, foruden to æg hver dag, grøntsager, hørfrøolie og krydderier, der anses termogenetisk eller varmeproducerende. Du er forpligtet til at forbruge alt otte glas fortyndet usødet tranebærsaft hver dag, både før hvert måltid og i mellem måltiderne, men aldrig under måltider. Den diuretiske drik er én del saft til fire dele vand.


  Kosttilskud

  Programmet instruerer deltagerne til at forbruge dagligt kosttilskud såsom GLA, pulveriseret psylliumskaller og hørfrø. GLA eller gamma-linolensyre, kan findes i solbær frø olie og er kendt for at øge vægttab og regulere kroppens natrium niveauer. En af de otte krævede daglige glas tranebær vand bør omfatte enten 1 tsk. pulveriseret psylliumskaller eller 1 spsk. af hørfrø. Begge er rige på fibre næringsstoffer, og ifølge det amerikanske National Institute of Health, kan også medvirke til at reducere kolesteroltallet.


  Overvejelser

  Yderligere retningslinjer omfatter sovende præcist otte timer hver nat og deltage i 20 til 40 minutters fysisk aktivitet hver dag. Selv om mange tilhængere af tranebær vand kost har haft succes med programmet, er det hovedsageligt en lav-kalorie, høj-protein kost med en sund dosis af fysisk aktivitet. Ifølge Katherine Zaratsky af Mayo Clinic, indførelse af eksterne stoffer er unødvendigt at detox kroppens indre organer. Detox proces sker naturligt via nyrerne og leveren, mens de resterende toksiner forlade kroppen gennem urinen og fæces. Den nederste linje er, med eller uden tranebær vand, hvis du brændstof din krop med nærende fødevarer, begrænse kalorier og følge et fitness-program, vil vægten uden tvivl falde.

 • Tags:

Posts Carousel