Compression Strækker til skulder

 • In Default
 • February 13
 • 19 Views
 • 0 comments

 • Compression Strækker til skulder  Eksempel på en skulder kompression stretch Photo Credit Skulder strækning som en del af et thailandsk kropsmassage. billede af Deborah Benbrook fra <a href='http://www.fotolia.com'> Fotolia.com </a>
 • Compression stretching er en form for motion terapi, der kombinerer tryk- og massage teknikker med bistået manipulerede strækninger. Denne særlige teknik er ofte brugt af fysioterapeuter og massører, at styrke fælles vifte af bevægelse og varme op muskelvæv som en slags pre-stretch. Compression strækninger for skulderleddet involverer forskellige arm positioner, mens terapeuten gælder pres på specifikke områder til ledbånd og muskler.


  Liggende Side Skulder Stretch

  Igor Fooks, LMBT i Charlotte, bruger North Carolina regelmæssigt kompression strækker teknikker på hans klienter, især dem, der anmoder om en dyb væv eller sports massage modalitet behandling. Den første strækning udføres, mens du ligger på ryggen. Ifølge Fooks, terapeuten placerer den ene hånd under skulderbladet og anvender kompression i musklen hoved, mens han griber dit håndled og strækker din arm lige ud til siden, med håndfladen opad. På dette tidspunkt, kan den anvende en cirkulær massage bevægelse med kompression, mens han intensiverer stræk og bevæger armen i en lille bevægelsesområde.


  Liggende Overhead Shoulder Stretch

  Dette særlige strækning er nyttigt at øge vifte af bevægelse af skulderleddet, samt at varme op den bageste deltoid og øvre rygmuskler, forberede dem til dybere tissue massage. Din terapeut eller assistent gælder kompression bag skulderen, i og omkring scapula eller skulderbladet. Som i den første strækning, vil han forstå dit håndled og strække din arm, denne gang strække din arm op og over hovedet. Afhængig af tætheden af ​​området, kan din terapeut strække og massage i et par sekunder, hvile armen og derefter forsøge at re-stretch for at øge elasticiteten af ​​det bløde væv.


  Tilbøjelige skulderbladet Stretch

  Denne strækning er gjort fra forsiden nedad position og bruges til at gendanne skulderblad bevægelse og til at hjælpe med at stabilisere musklerne i skulderåget. Din terapeut vil anvende komprimering med den ene hånd omkring skulderbladet, massere det bløde væv at linjer din bovbladet og da han strækker armen ud til siden, væk fra kroppen. Denne strækning kan afholdes i flere sekunder, mens din terapeut manipulerer forsigtigt armen, øge strækket og flytte den i en lille vifte af bevægelse.

 • Tags:

Posts Carousel