Clear Flydende Kost til diabetikere

 • In Default
 • April 5
 • 18 Views
 • 0 comments

 • Clear Flydende Kost til diabetikere  Koncentrerede slik som gelatine er tilladt på diabetisk klar flydende kost. Photo Credit Jupiterimages / Photos.com / Getty Images
 • Hvis du efter planen skal have kirurgi, inddrive fra kirurgi eller hvis du har problemer med fordøjelsen såsom diarré eller opkastning, kan din læge anbefale dig at følge en klar væske kost. Det klare flydende kost består af fødevarer, der er lette at fordøje og giver meget begrænset rest i din mave-tarmkanalen. Det er et meget lavt kalorieindhold kost og er ikke beregnet til at blive fulgt i mere end nogle få dage. Den klare flydende kost består primært af fødevarer med et højt sukker, såsom juice og gelatine, og diabetikere kan være bekymret for, hvordan de kan håndtere blod sukker på diæt.

  Formål

  Formålet med det klare flydende kost er at tilvejebringe hydrering og elektrolytter samtidig begrænse mængden af ​​mad i maven og tyndtarmen. Det giver også nogle kalorier og energi i løbet af kort tid, når du ikke kan spise en almindelig kost. Den klare flydende kost er mest almindeligt anbefales før en procedure eller test, der kræver at du har ingen mad i maven eller fordøjelseskanalen, såsom en koloskopi.


  Kulhydrater og sukker

  Historisk set mennesker med diabetes plejede at have til at holde sig væk fra sukker til at styre deres diabetes og blodsukker. Men det er ikke bare sukker i fødevarer, der påvirker blodsukkeret. Alle fødevarer med kulhydrater, herunder stivelse, frugt, mælk og slik, hæve blodsukkeret. Mens den type kulhydrat, du spiser påvirker, hvor hurtigt blodsukkeret stiger, det er den samlede kulhydrat forbruges der har den største effekt. Kontrollere mængden af ​​kulhydrat, du spiser ved hvert måltid - uanset hvad kilden - kan hjælpe dig med at administrere dit blodsukker. Det er imidlertid vigtigt at bemærke, at fødevarer med højt sukker tendens til at være høj i kalorier og fedt, og tilbyder meget lidt næringsværdi. Så mens det er acceptabelt at spise sukker som en diabetiker, bør disse fødevarer generelt ikke erstatte dine mere nærende mad valg, når du følger din sædvanlige almindelige kost.


  Food Choices

  Det klare flydende kost består af væsker, der er klare ved stuetemperatur. Mange af de fødevarer, der tilbydes på den klare flydende kost er koncentrerede slik, såsom klar sodavand, klar juice såsom æble eller tranebær, gelatine, is pops og honning. Andre fødevarer valg omfatter vand, bouillon, kaffe og te.


  Diabetes og Clear flydende kost

  Når du følger en klar væske kost, American Diabetes Association anbefaler du spiser 200 g kulhydrater i løbet af dagen, ligeligt fordelt mellem måltider og snacks. Mens du kan gøres betinget at drikke kost sodavand og spiser kost gelatine, når efter den klare væske diæt skal du medtage de regelmæssige versioner af disse fødevarer til at opfylde dine daglige kulhydrat behov. Generelt 1/2 kop servering af klar sodavand, juice eller gelatine indeholder 15 g kulhydrater.

 • Tags:

Posts Carousel