CDC Issues Vejledning om Daily Pill at forebygge infektion med HIV

  • In Default
  • April 25
  • 2 Views
  • 0 comments

CDC Issues Vejledning om Daily Pill at forebygge infektion med HIV

Af Amanda Gardner
HealthDay Reporter

Torsdag 27 januar (healthday News) - amerikanske sundhedsmyndigheder torsdag udstedt en "foreløbig vejledning" for at hjælpe læger og patienter, der anvender Truvada, den engang om dagen kombineret pille, der blev vist i november for at hjælpe med at forhindre spredningen af ​​hiv i højrisiko-individer.

Vejledningen fra eksperter på det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse, understreger, at der kun homoseksuelle og biseksuelle mænd med høj risiko for at pådrage sig virus - den samme befolkning indgår i undersøgelsen - skal bruge p-piller.

Når det bruges som en forebyggende middel, bør den medicin kun gives til mænd, der er i øjeblikket hiv-negative, og kun som en del af en større forebyggende plan, der omfatter test for andre seksuelt overførte sygdomme, rådgivning og bruge kondomer trofast.

"Mens vi synes, det er virkelig et meget vigtigt nyt redskab i forebyggelse af hiv, er det kun blevet bevist sikker og effektiv med mænd, der har sex med mænd, så på dette punkt, vi ikke føler har vi oplysningerne til at diskutere dens anvendelse til andre end [denne gruppe], "siger Dr. Dawn Smith, ledende forfatter af den nye vejledning, der vises i januar 28 spørgsmålet om CDC tidsskrift sygelighed og dødelighed Ugentlig rapport.

Selv for meget seksuelt aktiv bøsser og biseksuelle mænd, "det er ikke den første linje i forebyggelse," Smith sagde. "Det har betydet for mænd, der er i stand til med succes, konsekvent bruge standard metoder til at reducere deres risiko for at erhverve hiv."

I det væsentlige, er Truvada "betød at fungere som et sikkerhedsnet ud over disse metoder. Så hvis en mand ikke kan bruge kondomer konsekvent så måske [Truvada] ville være nyttigt, mens de forbedrer brug af kondom, "Smith sagde.

Truvada er en kombination af to anti-HIV lægemidler, emtricitabin (Emtriva) og tenofovir (Viread), indeholdt i en én-gang-dages pille. P-piller er allerede tilgængelig ved recept som en behandling for HIV-infektion.

En undersøgelse offentliggjort november 25 i New England Journal of Medicine fandt, at det reducere risikoen for hiv-smitte med næsten 44 procent i de størst risiko for at pådrage sig virus, nemlig seksuelt aktive homoseksuelle og biseksuelle mænd.

Den risikoreduktion steg til næsten 73 procent blandt undersøgelsens deltagere, der tog p-piller i 90 procent af tiden, tilføjede forskerne.

Både behandling og kontrolgruppen i undersøgelsen også modtaget intensiv rådgivning om sikker sex og fik kondomer (omkring 500.000 kondomer blev fordelt over hele forløbet af retssagen).

Mænd i undersøgelsen rapporterede at have haft et gennemsnit på 18 seksuelle partnere i de foregående 12 uger.

En anden ekspert var dog enige om, at Truvada ikke er beregnet til at erstatte kondomet.

"Der har altid været en bekymring for, at folk vil se det som et enten / eller proposition [pille eller kondom], men det er klart«, og «" siger Dr. Michael Horberg, direktør for hiv / aids på Kaiser Permanente Health Plan.

"En masse af organisationer som vores har strategized, hvordan man bedst til at fortolke undersøgelsens resultater, og vi er helt enige med de overvejelser CDC," sagde han.

På det tidspunkt, undersøgelsen blev frigivet, CDC udstedte "umiddelbare advarsler" med lignende, men mindre konkrete anbefalinger.

Delårsrapporten indeholder mere specifikke oplysninger, herunder at få testet og modtage sikker sex rådgivning hver to til tre måneder, mens på medicin.

Vejledningen har til formål at udfylde et hul, indtil formelle US Public Health Service retningslinjer udstedes forhåbentlig senere på året, siger Smith.

"Vi arbejder på det første udkast til de formelle retningslinjer, men, fordi de involverer andre Health & Human Services agenturer og en offentlig kommentar proces, forventer vi ikke dem, indtil senere på året," siger Smith, som er et biomedicinsk indgreb implementering officer på den amerikanske National Center for HIV / AIDS forebyggelse, en del af CDC.

En sky i blå himmel: Et års forbrug af Truvada udgør mere end $ 10.000 om året, og det er den rabatpris. Generiske versioner er tilgængelige i nogle lande (ikke USA) for så lavt som $ 500 om året.

Flere oplysninger

Der er mere om hiv / aids på CDC.

KILDER: Dawn Smith, MD, biomedicinsk indgriben implementering officer, National Center for HIV / AIDS forebyggelse, CDC; Michael Horberg, MD, direktør, hiv / aids, Kaiser Permanente Health Plan; 28 Jan 2011, sygelighed og dødelighed Ugentlig rapport

Sidst opdateret: 27 januar 2011

Posts Carousel