Cape Cod Familieaktiviteter

 • In Default
 • August 1
 • 1 Views
 • 0 comments

 • Cape Cod Familieaktiviteter  Smukke strande bugne på Cape Cod. Photo Credit Stockbyte / Stockbyte / Getty Images
 • Din første familie tur til Cape Cod, eller "The Cape" som New Englanders kalder det, vil sandsynligvis indstille bar for familie ture fremover. The Cape har aktiviteter for alle, fra cykling, vandreture, eller golf til strand kæmning, svømning . eller shopping The Cape er en eklektisk blanding af fine spisestue og bløde tjene is, high-end boliger og afdæmpet påklædningsregler Dens afslappede atmosfære skjuler den travle bikube af aktiviteter Oplev øen som en familie -.. spise skaldyr, udforske en tranebær mose, bodysurf, derefter sparke skoene, slappe af og se solnedgangen fra en af ​​Cape mange betagende strande.

  Museer

  Cape Cod museer er et fantastisk sted at tilbringe tid til familien, når regnfulde dage strejke eller når du har brug for at søge fritagelse fra varmen. Tog buffs vil nyde Chatham Railroad Museum i Chatham, hvor du kan udforske den restaurerede caboose og de mange modeltog på showet. Du kan sende børnene tilbage til skolen i 1869 Schoolhouse Museum, fra Eastham Historical Society. Den etværelses skolebygning tjener som påmindelse om skolelivet i 1800-tallet. Hands-on udstillinger tillader dig at kridt på mini bestyrelser og bladre skolebøger. Prøv Heritage Museer og haver i Sandwich, et familievenligt museum opdelt i tre galleri bygninger. Udover rejser udstillinger, dette museum tilbyder klassiske biler og en antik karrusel på grunden. Nyd frokost i cafe, walk stier eller lad børnene udforske "Hidden Hollow", den udendørs opdagelse zone. Tilbring eftermiddagen på Cape Cod Børnenes Museum i Mashpee, der tilbyder en interaktiv Slot, Piratskib og Post Office - sammen med en Music Room og mini klaver.


  Udendørs Expeditions

  Efterlad ikke Cape Cod uden at gå hvalsafari, hvilket er en aktivitet, sikker på at glæde alle. Hvalsafari prale rejse fra forskellige punkter i Kap til Stellwagen Bank National Marine Sanctuary i søgen efter pukkelryg og vågehvaler samt delfiner og andre havdyr. Disse ture er ofte en succes. Trips løbe fra foråret gennem efteråret og være sikker på at medbringe dit kamera. Virksomheder, der tilbyder Whale Watch krydstogter fra Cape Cod omfatter Hyannis Whale Watcher Cruises i Barnstable og Dolphin Fleet Whale Watch i Provincetown.


  Stier, Vandring, Strande langs Cape Cod

  I 1848 blev de første jernbanespor lagt på Cape Cod, som gjorde det muligt for togene at gå fra Boston til Sandwich. I dag er en cykel sti følger den samme rute. De brolagte sti snor sig gennem 22 miles fra nabobyer som Orleans og Brewster, hele vejen til Wellfleet. Det er godt markeret, og en forholdsvis flad tur, hvilket gør den ideel til cykling eller blot at gå dele af den. Sporet har nem adgang til strande, så når du og børnene træt af pedalerne kan du nemt tage en pause og picnic på sandet. Må ikke bekymre dig, hvis du ikke har cykler - bare leje dem på forskellige stationer langs ruten.


  Marthas Vineyard og Nantucket

  Lad bilen bagved og tag familien med på en udflugt til en af ​​de omkringliggende øer. Afgår fra Hyannis, Hyline Cruises nå Marthas Vineyard på bare genert to timer med færge - en time, hvis du bruger High Speed ​​Ferry. Børn under12 kører gratis. Tænke på at købe en hele dagen bus pass at udforske øen, når du får der. Nyd de charmerende Gingerbread-stil hjem, ride karrusellen eller besøge den berømte Black Dog Cafe i Vineyard Haven for en bid at spise - se om du kan modstå at købe den elskede Black Dog T-shirt synonym til øen! Falmouth er "Island Queen" tager passagerer til Oak Bluffs i cirka 35 minutter. Alternativt, springe over til Nantucket på mindre end to timer med færge. Nantucket tilbyder 110 miles af smukke strande og en smuk brostensbelagt downtown område gør det en turist favorit. Hvis bodysurfing tiltrækker dig og de ældre børn, hoved til Surfside Beach - familier med yngre børn vil sætte pris på blidere tempo i Børns Strand.

 • Tags:

Posts Carousel